قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۴/۱۰ - ۱۶:۳۱

جزئیات نشست خبری رئیس ستاد مردمی دکتر روحانی درباره کابینه دولت

یک منبع آگاه در دفتر رئیس جمهور منتخب تاکید کرد که دکتر روحانی تاکنون سخنگویی را تعیین نکرده است که آن فرد بخواهد درباره کابینه با خبرنگاران سخن بگوید.

جزئیات نشست خبری رئیس ستاد مردمی دکتر روحانی درباره کابینه دولت
به گزارش سراج24 پس از انتشار خبری مبنی بر برگزاری یک نشست خبری از سوی رئیس ستاد مردمی دکتر حسن روحانی درباره کابینه آینده خبرنگاران در تماس با دفتر رئیس جمهور منتخب این موضوع را پیگیری کردند.

در همین خصوص یک منبع آگاه در دفتر دکتر روحانی گفت: افرادی که با عنوان اعضای ستاد مردمی رئیس جمهور منتخب می خواهند درباره کابینه با خبرنگاران سخن بگویند هیچ گونه ارتباطی با آقای روحانی و کمیته های کاری تعیین شده از سوی ایشان ندارند.

وی تاکید کرد که این افراد هیچ گونه مسئولیتی برای بررسی و یا انتخاب کابینه ندارند و نمی دانیم که این گونه مباحث به چه منظور مطرح می شود و یا درباره آن اقدامی صورت می گیرد.

این منبع آگاه تاکید کرد که کار ستاد انتخاباتی رئیس جمهور منتخب بعد از اعلام نتایج انتخابات به اتمام رسیده است و هیچ فردی نمی تواند با این عنوان با رسانه ها سخن بگوید.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ کس به عنوان سخنگوی رئیس جمهور منتخب تعیین نشده است، خاطرنشان کرد: هنوز هیچ فردی برای عضویت در کابینه معرفی نشده است که افرادی بخواهند در خصوص آن گفتگو کنند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••