۱۳۹۲/۰۳/۲۹ - ۱۳:۱۲

آغاز اکران "گذشته" در ایران همزمان با 2000 سینما در دنیا

فیلم سینمایی "گذشته" ساخته اصغر فرهادی از امروز در تهران و همزمان با 2 هزار سینما در دنیا روی پرده رفت.

 آغاز اکران

 

به گزارش «سراج24»؛ علی سرتیپی پخش‌کننده ایرانی فیلم جدید اصغر فرهادی گفت: اکران این فیلم از امروز 29 خرداد ماه در سانس 11 در سینماهای تهران آغاز شده است و نکته مهم این است که "گذشته" اولین فیلمی است که بعد از انقلاب همزمان در تهران و 22 هزار سینمای دنیا اکران همزمان شده است.
 
وی افزود: این فیلم هم اکنون در 11 سینمای تهران همچون آفریقا، آزادی، فرهنگ، ملت، زندگی، شکوفه، اریکه ایرانیان، ایران، عصرجدید و... روی پرده رفته است و از هفته آینده نیز در شهرستان‌ها اکران می شود.
 
فیلم سینمایی "گذشته" ساخته اصغر فرهادی در جشنواره کن جایزه بهترین بازیگر زن را دریافت کرد. این درام رمانتیک که زندگی مردی ایرانی و زنی فرانسوی را در مرکز توجه خود قرار داده است با بازی برنیس بژو بازیگر آرژانتینی-فرانسوی، طاهر رحیم بازیگر فرانسوی الجزایری و علی مصفا بازیگر و کارگردان ایرانی ساخته شده است.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۷