قیمت سکه و ارز
۱۴۰۱/۱۱/۰۴ - ۱۵:۴۰

مصرف گاز خانگی با 645 میلیون متر مکعب مجددا اوج گرفت

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز گفت: با ورود سامانه سرمایشی جدید به کشور، مصرف گاز خانگی مجددا اوج گرفت و به 645 میلیون متر مکعب در روز افزایش یافت.

مصرف گاز خانگی با 645 میلیون متر مکعب مجددا اوج گرفت

به گزارش سراج24؛ محمدرضا جولایی مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز در گفتگویی، با اشاره به آخرین وضعیت مصرف گاز در کشور عنوان کرد: روز گذشته مصرف گاز خانگی به 645 میلیون متر مکعب در روز رسید و 20 میلیون متر مکعب نسبت به روز قبل خود افزایش یافت و پیش‌بینی می‌شود روند مصرف دوباره افزایشی شود.

وی افزود: در روزهای گذشته مجددا سامانه سردی وارد کشور شده است و این تقاضا را از مردم داریم که در مصرف گاز صرفه‌جویی کنند تا مجددا در تامین گاز دچار مشکلات نشویم.

جولایی گفت: در روزهای گذشته بین 70 تا 80 درصد از گاز تولیدی کشور در بخش خانگی مورد مصرف قرار گرفت که عدد بسیار بزرگی است.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز اشاره کرد: مردم می‌توانند با تنظیم دمای خانه روی 18 درجه، خاموش کردن بخاری‌های اضافی، پیوستن به پویش هر خانه یک اتاق گرم، پوشیدن لباس گرم، بستن درزها و غیره به خادمان خود به شرکت ملی گاز برای تامین پایدار گاز همه مردم کشور به خصوص در انتهای شبکه گاز کمک کنند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۶
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••