قیمت سکه و ارز
۱۴۰۱/۱۰/۰۵ - ۰۷:۰۰

آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در زمینه توسعه کمی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش سوم شد

وزیر آموزش و پرورش با اهدای لوح تقدیر به مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از این رتبه استان در حوزه توسعه کمی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش قدردانی به عمل آورد.

آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در زمینه توسعه کمی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش سوم شد

به گزارش سراج24؛ آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد توانست رتبه ای درخور و شایسته در زمینه رشد توسعه کمی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در سال تحصیلی ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته دریافت کند.

در همین خصوص یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش با اهدای لوح تقدیر به مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از این رتبه استان در حوزه توسعه کمی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش قدردانی به عمل آورد.

با این رتبه آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نشان داد که برای پویایی  رشته‌های فنی و حرفه‌ای و تلاش برای کارآموزی و حرفه‌آموزی دانش‌آموزان و آینده سازان استان برنامه دارد.

به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، در سال های اخیر دانش آموزان رویکرد بیشتری نسبت به رشته تجربی داشتند و بیم آن می‌رفت که رشته های فنی و حرفه‌ای و همچنین کاردانش مورد توجه دانش آموزان قرار نگیرد که خوشبختانه  با برنامه ریزی منسجم و اصولی  در بحث هدایت تحصیلی در سال جاری شاهد رشد  ۳۰ درصدی تحصیل دانش آموزان در هنرستان‌های فنی و حرفه ای و کاردانش  در کهگیلویه و بویراحمد بوده ایم.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۵
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••