اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۳:۴۶:۳۳
اذان ظهر ۱۲:۰۳:۱۴
اذان مغرب ۱۹:۰۵:۱۴
طلوع آفتاب ۰۵:۱۸:۴۹
غروب آفتاب ۱۸:۴۶:۰۹
نیمه شب ۲۳:۱۶:۵۱
قیمت سکه و ارز
۱۴۰۰/۱۲/۱۱ - ۱۶:۲۰
براساس اعلام مرکز آمار؛

متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری در بهمن اعلام شد

در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «موز» با ١٢,٠ درصد،«هندوانه» با ٨.١ درصد و«لیموترش» با ٦.٣ درصد است.

متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری در بهمن اعلام شد

به گزارش سراج24؛ به نقل از مرکز آمار، در بهمن ماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" با ١٨, ٢ درصد، "برنج خارجی درجه یک" با ٥.٨ درصد و "شیرینی خشک" با ٤.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام "گوشت گوسفند" با ٥, ٣ درصد، "گوشت گاو یا گوساله" با ٢.٦ درصد و "ماهی قزل آلا" با ١.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه (کره حیوانی) " با ١, ٧ درصد، "شیرخشک" با ١.٢ درصد بوده است. همچنین در این گروه "تخم مرغ ماشینی" با ٣.٨- درصد، "روغن مایع" و "روغن نباتی جامد" با ١.٠- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "موز" با ١٢, ٠ درصد، "هندوانه" با ٨.١ درصد و "لیموترش" با ٦.٣ درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب‌زمینی" با ٢٦, ١ درصد، "بادمجان" با ١٩.٢ درصد و "کدو سبز" با ١٨.٠ درصد است. همچنین در این گروه "هویج فرنگی" با ١.١- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "قند" با ٧, ٣ درصد، "شکر" با ٦.٢ درصد و "سس گوجه فرنگی" با ٣.٤ درصد است.

برای مشاهده جزئیات خبر به فایل پیوست مراجعه کنید.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۴۵
اخرین اخبار
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••