قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۱/۰۷ - ۱۲:۴۷

اعتراض گروهک ضد انقلاب به ایران ستیزی بی بی سی فارسی + سند

حمایت بی پرده بی بی سی فارسی از گروهکهای تجزیه طلب ضد ایرانی موجب ارسال نامه سرگشاده گروه موسوم به جبهه ملی به بنگاه سخن‌پراکنی استعمار پیر انگلیس شده است

اعتراض گروهک ضد انقلاب به ایران ستیزی بی بی سی فارسی + سند

 

به گزارش «سراج24»، تهدید تمامیت ارضی کشور و تلاش در اختلاف افکنی میان اقوام ایرانی در بنگاه شایع پراکن بی بی سی چنان بوده است که موجب اعتراض گروهک موسوم به جبهه ملی نیز شده است، اعضاء این گروهک که با ژست وطن پرستی پیشینه ای سیاه از خودباختگی در برابر غرب داشته است.
 
کشورهای غربی به خصوص انگلیس تبدیل به پایگاه امنی برای تروریست‌ها و تجزیه طلبان ضد ایرانی شده است به گونه ای که این گروهک‌های ضد انقلاب آزادانه به فعالیت بر ضد تمامیت ارضی کشورمان فعالند و رسانه وابسته به دولت های غربی نیز تبدیل به تریبون رایگان آنان شده است.
 
در نامه تعدادی از اعضای این گروهک به شبکه شایع پراکن بی بی سی فارسی موسوم به "هموندان جبهه ملی" به ایران ستیزی انگلیس چنین اشاره شده است: استفاده از کارشناسانی که سابقه ایران ستیزی آنان بر کسی پوشیده نیست و با پوشش خبری و بزرگنمایی کنفرانس‌های ضد ایرانی در برنامه های BBC بخش فارسی برگزار می کنند و با توجه به بدبینی عمومی در ایران نسبت به عملکرد دولت انگلیس در ۱۵۰ سال گذشته همچون (تاثیر دولت انگلیس در به وقوع پیوستن عهدنامه های ننگین گلستان و ترکمانچای - ایران زدایی در هند- نقش اصلی در جدایی سرزمین افغانستان از ایران – قتل عام مردم ایران توسط قحطی مصنوعی ایجاد شده توسط ارتش انگلیس در جنگ جهانی اول نقش موثر در ایجاد آشوب‌های محلی در ایران- به گمراهی کشاندن انقلاب عظیم مشروطه و دسیسه چینی در از بین بردن نتایج موثر آن توسط به قدرت رساندن حکومت استبدادی و بی خاصیت نمودن مجلس ملی پنجم–اشغال ایران در جنگ جهانی دوم و تحقیر ملت فهیم ایران - حمایت از رژیم ضد انسانی صدام حسین در طول جنگ هشت ساله با ایران و ...)،نگاهی بدبینانه ای را نسبت به آن رسانه در مخاطبان ایرانی موجب شده است.
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••