قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۱/۰۴ - ۱۸:۳۹
نماینده مردم رشت در مجلس در گفت‌‌وگو با «سراج24»:

کسی که رئیس جمهور می‌شود باید پایبند ولایت‌فقیه باشد

کسانی که در فتنه حضور داشتند نمی‌توانند وارد انتخابات شوند و برخی‌ها نان خود را در پدیده‌ها می‌بینند که نخبگان باید این هشدار را به مردم دهند.

کسی که رئیس جمهور می‌شود باید پایبند ولایت‌فقیه باشد

 

جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با سراج24 اظهار داشت: اصلاح‌طلبان در تلاش برای ورود به انتخابات هستند ولی  با وجود فتنه 88 در سابقه خود برای ورود تردید دارند.

وی افزود: کسانی که در فتنه حضور داشتند نمی‌توانند وارد انتخابات شوند و برخی‌ها نان خود را در پدیده‌ها می‌بینند که نخبگان باید این هشدار را به مردم دهند.

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: با حماسه فاطمی مشکل اقتصادی ما را نظام به صورت قطع برطرف می‌کند و آسیب و مشکل جدی در این رابطه وجود ندارد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی افزود:‌ نبود انحراف سیاسی در زندگی، متدین بودن و خوش سابقه بودن از شرایط عمومی کاندیداهای انتخابات آینده است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: کسی که رئیس جمهور می‌شود باید پایبند ولایت‌فقیه باشد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••