قیمت سکه و ارز
۱۳۹۶/۱۱/۰۸ - ۱۹:۰۰

صدور دیپلم کلاش‌بافی از پاییز 97 در کردستان

معاون صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کردستان از تدوین استاندارد آموزشی رشته کلاش بافی به‌عنوان یکی از رشته‌های مقطع تحصیلی دبیرستان در کردستان خبر داد و گفت: پذیرش هنرجو در این رشته از پاییز 97 در شهرستان مریوان آغاز می‌شود.

صدور دیپلم کلاش‌بافی از پاییز 97 در کردستان
به گزارش سراج24،«سعید نظری»، اظهار کرد: ثبت جهانی کلاش به‌عنوان یکی از صنایع دستی شاخص کردستان هم‌چنین انتخاب مریوان به عنوان شهر جهانی کلاش از جمله اقداماتی است که تا کنون در خصوص حفظ و نگه داری این صنعت دستی در استان انجام شده است.
 
وی با اشاره به اهمیت موضوع تدوین استانداردهای این رشته‌ها، افزود: ایجاد رشته تحصیلی در هنر و صنعت کلاش بافی در کردستان، با توجه به ظرفیت‌های این محصول در استان، ضروری است و به همین منظور استاندارد آموزشی کلاش بافی به عنوان رشته تحصیلی در حال تدوین است.
 
معاون صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کردستان تصریح کرد: براساس و رایزنی‌ها و بررسی‌های کارشناسی انجام شده توسط مسئولان سازمان میراث فرهنگی و همچنین آموزش و پرورش پس از حضور در استان و بازدید از ظرفیت‌های موجود در این زمینه  هم‌چنین گفت‌وگو با صنعتگران، مطالب اولیه ایجاد رشته کلاش بافی آماده و تدوین استاندارد آموزشی نیز در حال انجام است.
 
وی با اشاره به اینکه ایجاد این رشته می‌تواند زمینه ساز ایجاد اشتغال در استان شود، تصریح کرد: آغاز پذیرش دانش آموز در هنرستان‌های استان از سال تحصیلی 97 در شهرستان مریوان به عنوان رشته‌ای مستقل و بومی آغاز می‌شود و سپس به سایر شهرستان‌های استان نیز بر اساس نیاز تعمیم داده می‌شود.
 
نظری شرایط پذیرش در این رشته‌ها را همچون سایر رشته‌های متوسطه کاردانش اعلام کرد و افزود: علاوه بر کلاش بافی، مقدمات تدوین استاندارد آموزشی دو رشته زیورآلات سنتی کردستان هم‌چنین نازک کاری نیز در استان در حال انجام است.
 
انتهای پیام
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••