قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۱/۱۸ - ۲۰:۱۶
واکنش مجارستانی به سفر اردوغان به این کشور

شعارهای اعتراضی مردم مجارستان علیه اردوغان در دانشگاه بوداپست

شمار زیادی از حامیان نظام سوریه با برگزاری تظاهرات در مجارستان همزمان با حضور اردوغان، سیاستهای ضد سوری نخست وزیر ترکیه را محکوم کردند.

شعارهای اعتراضی مردم مجارستان علیه اردوغان در دانشگاه بوداپست

به گزارش «سراج24» به نقل از الیوم السابع، شمار زیادی از حامیان بشار اسد در اعتراض به سیاستهای رجب طیب اردوغان روبروی دانشگاه بوداپست مجارستان تجمع کردند و شعارهایی در حمایت از اسد و محکومیت اردوغان سر دادند.

 
شرکت کنندگان در این تجمع اعتراضی، اجازه اردوغان به گروههای مسلح برای رفتن به شهرهای سوریه از طریق ترکیه برای دست زدن به اقدامات خشونت آمیز را محکوم کردند.
 
روزنامه " رادیکال" چاپ ترکیه، امروز چهارشنبه نوشت تظاهرات کنندگان معترض پارچه نوشته هایی علیه اردوغان در دست گرفته بودند و در تایید سیاستهای بشار اسد و در مخالفت با سیاستهای آمریکا، قطر، ترکیه و رژیم صهیونیستی درباره بحران سوریه، شعارهایی سر دادند.
 
اردوغان نیز در سخنرانی خود در دانشگاه بوداپست، به تلاش ترکیه برای عضویت در اتحادیه اروپا اشاره کرد.
 
 وی از سران اتحادیه اروپا خواست که اقدامات سریعی را برای پیوستن ترکیه به این اتحادیه انجام دهند یا اینکه اعلام کنند که عضویت ترکیه را در اتحادیه اروپا نمی پذیرند تا ترکیه به جای انتظار، به فکر جایگزین باشد
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••