۱۳۹۱/۱۱/۰۳ - ۲۰:۰۳
ادعای تشکیل گروه شبه نظامی در سوریه با کمک ایران

سرخط امروز رسانه های بیگانه علیه ایران

ماندگاری مرتضوی در تامین اجتماعی با حکم سرپرستی، مخالفت دوباره مجلسیان با سرپرستی مرتضوی و صعود قیمت دلار، مهمترین سوژه‌های امروز رسانه‌های بیگانه علیه ایران بود.

سرخط امروز رسانه های بیگانه علیه ایران

به گزارش خبرنگار بین الملل «سراج24» در پی انتشار خبر عزل سعید مرتضوی از سمت مدیرعاملی سازمان تامین اجتماعی، وی بار دیگر به سازمان تامین اجتماعی بازگشته است و این بار سمت «سرپرست» این سازمان را بر عهده دارد.

معاون اول رئیس جمهوری ایران، که طبق «مصوبه اخیر دولت» اختیارات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نصب و عزل مدیرعامل یا سرپرست سازمان تامین اجتماعی را بر عهده گرفته حکم سرپرستی سعید مرتضوی بر سازمان تامین اجتماعی را امضا کرده است.

رضا طلایی‌نیک، نماینده مجلس شورای اسلامی، به انتصاب سعید مرتضوی به عنوان سرپرست سازمان تامین اجتماعی اعتراض کرد و آن را «خلاف قانون» دانست. در همین حال علی مطهری، دیگر نماینده مجلس قانون‌گذاری، نیز از پی‌گیری طرح استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همین زمینه خبر داد.

سعید مرتضوی دوشنبه، دو بهمن، از سمت مدیرعاملی سازمان تامین اجتماعی توسط هیئت امنای این سازمان عزل شد، اما به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت با حکمی از محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهوری ایران، به سازمان تامین اجتماعی بازگشت و این‌بار سمت «سرپرست» این سازمان را برعهده گرفت.

صعود قیمت دلار و ادعای قصد دولت برای برداشت دو میلیاردی از صندوق توسعه برای کمک به اقشار کم درآمد، سوژه برگزیده امروز رسانه‌های بیگانه برای سیاه نمایی علیه وضعیت اقتصادی ایران بود.

این رسانه‌ها امروز مدعی شدند گزارش‌های رسیده از ایران حکایت از بالا رفتن قیمت دلار برای سومین روز متوالی در کشور دارد، به طوری که قیمت دلار روز سه‌شنبه، سوم بهمن‌ماه، در بازار غیررسمی در حوالی ۳۷۰۰ تومان نوسان داشت.

همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت محمود احمدی نژاد توافق کرده اند تا برای آنچه که «کمک به اقشار کم درآمد» عنوان شده است، مبلغ دو میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت شود.

بر اساس این توافق، برای «تامین سبد حمایتی از اقشار کم درآمد» معادل دو میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت و در قالب کالا میان ۱۵ میلیون خانوار توزیع می شود. این سبد حمایتی قرار است که بین هفت دهک درآمدی جامعه توزیع شود.


ادعای گروهک‌های تروریستی مبنی بر تشکیل گروه شبه نظامی در سوریه با کمک ایران، سوژه برگزیده امروز رسانه‌های بیگانه برای فضاسازی علیه روابط تهران-دمشق بود.

این رسانه‌ها مدعی شدند در حالی که مقامات سازمان ملل متحد با هشدار به «قدرت‌های خارجی» خواستار توقف کمک‌های تسلیحاتی آنان به نیروهای حکومت سوریه و شورشیان شده‌اند، اخباری مبنی بر تشکیل یک گروه شبه‌نظامی جدید از حامیان بشار اسد منتشر شده است که برخی اعضای آن توسط ایران آموزش دیده‌اند.

خبرگزاری فرانسه به نقل از گروه اپوزیسیون «ناظر حقوق بشر» در سوریه نوشت که این گروه شبه‌نظامی «ارتش دفاع ملی» نام دارد که از ترکیب کمیته‌های مردمی حامی بشار اسد، رئیس جمهوری اسد، تشکیل شده است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••