قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۰۲/۲۶ - ۱۶:۲۳

بحران بی‌خانمانی مردم لس‌آنجلس را به خیابان‌ها کشاند

صدها نفر از مردم لس‌آنجلس در اعتراض به بحران مسکن و افزایش تعداد بی‌خانمان‌ها در این شهر تظاهرات کردند.

بحران بی‌خانمانی مردم لس‌آنجلس را به خیابان‌ها کشاند

به گزارش سراج24،رسانه های آمریکا اعلام کردند صدها نفر در اعتراض به بحران بی خانمانی در شهر لس آنجلس به خیابان ها آمدند و خواستار اعلام حالت فوق العاده در این شهر شدند.

اعتراضات بعدازظهر شنبه آغاز شد و معترضان از اریک گارستی شهردار لس آنجلس خواستند تا ضمن اعلام حالت فوق العاده در این شهر 100 میلیون دلار اختصاص داده شده به مقابله با بحران بی خانمی را هزینه کند.

پلیس لس آنجلس شمار معترضان را حدود یک هزار و 500 نفر اعلام کرد.

مقامات لس آنجلس 100 میلیون دلار به برنامه های مختلف برای کمک به افراد بی خانمان در این شهر اختصاص داده اند اما منابع تامین کننده این بودجه هنوز مشخص نشده است.

بنا بر اعلام اداره رسیدگی به امور افراد بی خانمان در لس آنجلس ، شمار افراد بی خانمان در این شهر در دو سال گذشته 85 درصد افزایش داشته است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••