قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۰۱/۰۳ - ۱۱:۲۴

اعضای مجلس نمایندگان آمریکا به دنبال تمدید قانون ضد ایرانی

دو نماینده مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تمدید قانون نظارت بر هواپیماها و کشتی‌هایی که به ایران سفر می‌کنند یا از آن خارج می‌شوند، شدند.

 اعضای مجلس نمایندگان آمریکا به دنبال تمدید قانون ضد ایرانی

به گزارش سراج24، به نقل از پایگاه اینترنتی مجلس نمایندگان آمریکا، دو عضو دموکرات و جمهوری‌خواه این مجلس طرح تمدید این قانون را برای نظارت بر کشتی‌ها و هواپیماها که به ایران رفت و آمد می‌کنند، ارائه کردند.

«گریس منگ» نماینده دموکرات و «لی زلدین» نماینده جمهوری‌خواه که از اعضای کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا هستند، تمدید این قانون را پیشنهاد کردند.

براساس این قانون پیشنهادی، رئیس جمهوری آمریکا باید به کنگره درباره ورود کشتی‌های خارجی تحت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی که در فهرست تحریم‌ها قرار دارند، به بنادر ایران و پرواز هواپیماهای ایرانی (متعلق به شرکت‌های تحت تحریم) به فرودگاه‌های خارجی، به صورت سالانه گزارش دهد. این قانون در سی و یکم دسامبر گذشته منقضی شده بود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••