قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۸/۲۸ - ۰۵:۴۳

پلیس فرانسه طراح عملیات پاریس را هم کشت

پلیس فرانسه که تاکنون در حملات خود، همه عوامل حملات تروریستی پاریس را کشته است، امروز از کشته شدن مغز متفکر و طراح این حملات خبر داد.

پلیس فرانسه طراح عملیات پاریس را هم کشت

به گزارش سراج24،فارس نوشت؛یک روز پس از انجام عملیات خشن پلیس فرانسه در محله «سن دنیس» پاریس و جستجو در میان آوار حاصل از تخریب بخش‌هایی از خانه بر سر مظنونین تروریستی، دادستان پاریس خبر کشته شدن «عبدالحمید اباعود» مغز متفکر حملات تروریستی جمعه شب پاریس را تأیید کرد.

خبر مرگ اباعود دیشب به نقل از دو مقام بی‌نام اروپایی منتشر شده بود ولی با فرارسیدن صبح و عدم تأیید این مطلب از جانب مراجع قضایی فرانسه، شک و شبهاتی به وجود آمده بود.

حالا با آزمایش تکه‌های جسد این تروریست که در میان خرابه‌های خانه مورد حمله پیدا شده، هویت وی تأیید شد.

پلیس فرانسه هم در قضیه حمله به دفتر مجله موهن «شارلی ابدو» و هم در مورد کشتار جمعه شب، همه عوامل دخیل در پرونده را کشته است.

برخی کارشناسان معتقداند که فرانسوی‌ها با الهام گرفتن از نیروهای ویژه هوابرد انگلیس، قصد نشان دادن مشت آهنین و ایجاد بازدارندگی را دارند.

برخی دیگر اما می‌گویند که زنده ماندن تروریست‌ها و لو رفتن ارتباطات آنها در داخل فرانسه و همچنین ارتباطات فرانسه با سوریه‌نشینان داعش، خیلی به نفع دستگاه اطلاعاتی این کشور نیست.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••