قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۶/۱۲ - ۰۹:۴۸

عامل قتل دلخراش پسربچه تهرانی دستگیر شد

عامل قتل پسربچه تهرانی دستگیر شد و به ارتکاب این قتل دلخراش اعتراف کرد.

عامل قتل دلخراش پسربچه تهرانی دستگیر شد
به گزارش سراج24، عصر روز سه‌شنبه هفته جاری، قاضی منافی آذر و کارآگاهان پلیس آگاهی تهران از وقوع قتل پسربچه 8ساله‌ای به‌نام سپهر در خیابان وحدت اسلامی محدوده بازارچه شاپور مطلع شدند.
طبق اعلام مادر و خواهر مقتول، سپهر برای خرید نان از خانه خارج شده بود اما وقتی آنها از تأخیر وی نگران شدند، خواهر سپهر از خانه خارج و مقابل خانه با جسد این کودک که به‌طرز فجیعی به قتل رسیده بود، مواجه می‌شود.
با وجود اینکه در ساعات ابتدایی پس از این حادثه، هیچ سرنخی جز یک نوجوان که مردی چاقو به دست را در حال فرار دیده بود، وجود نداشت اما تلاش‌ها و اقدامات وسیع مسئولان قضایی و انتظامی تهران منجر به شناسایی و دستگیری عامل این قتل فجیع شد.
قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای امور جنایی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، ضمن تأیید دستگیری این فرد گفت: این شخص به ارتکاب قتل اعتراف کرده اما هنوز درباره انگیزه قتل حرفی نزده است.
 
 
منبع:تسنیم
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••