قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۹/۰۵ - ۱۰:۵۶
نشست سه جانبه سازمان ملل، روسیه و آمریکا در دسامبر

مسکو: تصمیم گیری در ژنو۲ بدون ایران «سخت» است

معاون وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد، امضای توافقنامه هسته ای بین ایران و گروه «1+5» فضای حاکم بر مذاکرات مربوط به حل و فصل مناقشه در سوریه را بهبود بخشیده است.

مسکو: تصمیم گیری در ژنو۲ بدون ایران «سخت» است
به گزارش سراج24 به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "گنادی گاتیلوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که مقامات مسکو بر ضرورت حضور ایران در کار کنفرانس بین المللی در مورد سوریه «ژنو-2» تاکید دارند و این مسئله مورد توافق قرار خواهد گرفت.
 
گاتیلوف روز دوشنبه بعد از نشست 3 جانبه روسیه-آمریکا و سازمان ملل پیرامون سوریه در جمع خبرنگاران گفت: هنوز لازم است تا در مورد مسائلی در رابطه با شرکت کنندگان در کنفرانس ژنو2 ، از جمله حضور ایران توافقاتی صورت بگیرد، ولی ما همچمان اصرار داریم که شرکت ایران رد این نشست ضروری و بسیار مفید خواهد بود، چرا که ایران یکی از کشورهای بزرگ منطقه ات که تاثیر زیادی بر  اوضاع پیرامون سوریه دارد. بدون شرکت ایران بسختی بتوان به تصمیمی در مورد حل و فصل بحران سوریه دست یافت و اطمینان داشت که همه طرفین مناقشه آن را اجرا خواهند کرد.
 
پیش از این هم روز گذشته اخضر ابراهیمی، نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه بعید ندانسته بود که ایران و عربستان در کنفرانس ژنو2 شرکت کنند.
 
معاون وزیر امور خارجه روسیه در عین حال یادآور شد: امضای توافقنامه هسته ای بین ایران و گروه «1+5» جو حاکم بر مذاکرات مربوط به حل و فصل مناقشه در سوریه را بهبود بخشیده است.
 
فارس گزارش داد، گاتیلوف گفت: در واقع این توافقات باعث شده تا جو حاکم بر مذاکرات مربوط به سوریه بهبود یابد. این مسئله می تواند بسیار مفید واقع شود. ما امیدواریم که با استفاده از جو مثبت بوجود آمده، روند برگزاری کنفرانس ژنو2 بدون مشکل به جلو پیش رود.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••