چهارشنبه 25 شهريور 1405
کانال سراج24 در ایتاکانال سراج24 در بله
۱۳۹۱/۱۲/۱۴ - ۰۹:۳۴
گزارش سازمان‌های امنیتی صهیونیستی‌-‌آمریکایی:

ارتش سوریه همچنان تهدیدی استراتژیک برای اسرائیل است

یک گزارش امنیتی صهیونیستی - آمریکایی تاکید می‌کند که باوجود گذشت دو سال از بحران سوریه، ارتش این کشور همچنان تهدیدی استراتژیک برای اسرائیل به شمار می‌آید.

ارتش سوریه همچنان تهدیدی استراتژیک برای اسرائیل است

 

به گزارش «سراج24» به نقل از هفته‌نامه فلسطینی المنار، محافل صهیونیستی همچنان تاکید می‌کنند که ارتش سوریه تهدیدی استراتژیک برای رژیم صهیونیستی به شمار می‌آید و این نتیجه ارزیابی ماهیانه‌ای است که دستگاه‌های امنیتی صهیونیستی با همکاری دستگاه‌های امنیتی آمریکا اقدام به تهیه و تدوین آن می‌کنند تا دریابند آیا ارتش سوریه همچنان یک تهدید استراتژیک برای صهیونیست‌هاست.
 
همچنین این سازمان‌های امنیتی اظهار امیدواری کرده‌اند بحرانی که سوریه دو سال درگیر آن است و هم اکنون به جنگ داخلی تمام عیار تبدیل شده، دست‌کم بتواند از قدرت نظامی سوریه بکاهد و دمشق درگیر امور داخلی خود شود و تا ده سال آینده نگاهی به بلندی‌های اشغالی جولان نداشته باشد.
 
از دیگر نکات اشاره شده به آن در این گزارش صهیونیستی این است که در آینده‌ای نه چندان دور اسرائیل از رژیمی مملو از سلاح‌های استراتژیک همچون مصر به رژیمی مملو از سلاح‌های متفرق‌کننده تظاهرکنندگان تبدیل شود، چراکه آینده اجتماعی این رژیم به اعتقاد این صاحبنظران چندان روشن نیست.
 
این گزارش همچنین تاکید کرده است که اسرائیل به انحای مختلف تلاش دارد تا بحران سوریه به طول بیانجامد و مانع دستیابی طرف‌های درگیر در این بحران به هرگونه توافق و راه حل سیاسی شود و هر روز بر دامنه قتل‌ها و کشتارها و بمبگذاری‌ها در این کشور افزوده شود، چون به اعتقاد تهیه کنندگان این گزارش این راهکار بهترین چاره برای تضمین استمرار عدم ثبات و استقرار در سوریه است.
 
بنابر این گزارش صهیونیستی آنچه در سوریه و مصر رخ می‌دهد، در اصل با هدف تضعیف دو ارتش سوریه و مصر صورت می‌گیرد، به حدی‌که تا سال‌ها این دو ارتش دیگر تهدیدی استراتژیک برای رژیم صهیونیستی به شمار نیایند.
 
لبته در خصوص ارتش سوریه باید گفت که اسرائیل تلاش می‌کند، علاوه بر تضعیف ارتش سوریه، پای حزب الله را نیز به حوادث جاری در سوریه باز کند و به نوعی موجبات تضعیف آن را هم فراهمa آورد. به همین دلیل است که اسرائیل به همراه هم پیمان منطقه‌ای عربش در عملیات ربودن شهروندان لبنانی مشارکت و حزب الله را به دست داشتن در آن متهم می‌کند.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••