قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۱/۰۶ - ۱۷:۰۸

کمبود آب نداریم

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از افزایش 20 درصدی میزان ذخایر آب در سال آبی جاری خبر داد و گفت: کمبود آب نداریم.

کمبود آب نداریم

حمد حاج رسولی‌ها در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که در دی ماه از نظر بارندگی شرایط خوبی نداشتیم، اظهار کرد: ولی میزان بارندگی در سال آبی جاری نسبت به عدد میانگین دراز مدت 15 درصد بیشتر شده است.

وی با اشاره به ورود سد‌های جدید به مدار، تصریح کرد: در بخش روان آب‌ها با توجه به این که سدهای زیادی در دو سال گذشته وارد مدار بهره‌برداری شده‌اند، حجم مخازن سدها نسبت به سال گذشته در همین موقع 20 درصد بیشتر شده است.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با تاکید بر این‌که حدود 22 میلیارد متر مکعب آب در مخازن سدها داریم، اظهار کرد: حجم آب در مخازن سد‌ها نسبت به سال گذشته 20 درصد بیشتر است.

حاج‌رسولی‌ها با بیان این‌که شرایط‌مان از نظر تامین آب نسبت به سال گذشته بهتر است، گفت: با توجه به این که 50 درصد بارش‌ها در زمستان است، شرایطمان نسبت به سال گذشته مطلوب‌تر است اما باید ببینیم که بهمن ماه و اسفند ماه که زمان بارش‌ها است، چه می‌شود.ا

وی ادامه داد:‌ با وجود بهره‌برداری از سد‌های بسیار در دو سال گذشته، تا حالا حدود 11.9 میلیارد متر مکعب به حجم مخازن سدها اضافه شده است و 30 درصد ذخایر سدها افزایش پیدا کرده که در ذخیره سازی آب بسیار تاثیر داشته است.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در پایان خاطرنشان کرد: تنها نگرانی‌مان که هنوز برطرف نشده مربوط به حوزه سد زاینده رود است. در بقیه جاها شرایط بهتری نسبت به سال گذشته داریم اما شرایط سد زاینده رود نسبت به سال گذشته هنوز بهبود نیافته است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••