چپ پرسپولیس، عراقی یا شیلیایی؟

بستن سمت چپ خط دفاع پرسپولیس هم برای خودش داستان پیچیده‌ای دارد.

به گزارش سراج24، در ابتدای فصل، پرسپولیسی‌ها برای پست چپ خط دفاع تیم نتوانستند مهرداد پولادی را حفظ کنند. کمی که جلوتر رفتیم، هیچ آلترناتیوی برای این پست به پرسپولیس نیامد تا میثم حسینی و علیرضا نورمحمدی و بعد از آن نیز حمید علی‌عسگری گزینه‌های بازی در این پست شوند. حالا حسینی اخراج شده، نورمحمدی نیز دیگر در جناح چپ بازی نمی‌کند. قرار بود یک مدافع ژاپنی جذب تیم شود که این اتفاق رخ نداد، بعد گفتند مدافع چپ و جوان تیم‌ملی عراق در یک قدمی پرسپولیس است؛ همین بازیکن شماره ۱۶ عراق که دیروز عملکردش را دیدید. بازیکن بدی نبود اما او نیز از گزینه‌های مد‌نظر حمید درخشان خارج شد. حالا یک مدافع فلسطینی - شیلیایی با پرسپولیسی‌ها مشغول مذاکره است. این بازیکن که یک واسطه نامدار پشت سرش دارد، به احتمال قوی پرسپولیسی خواهد شد. مذاکره به سرعت روند مثبتش را پیمود و حالا یک امضا کافی است تا بازیکن فلسطینی، پرسپولیسی شود.


نقش «برخی افراد» در انتخاب این بازیکن فلسطینی شاید یکی از مهم‌ترین دلایل حضورش در پرسپولیس باشد.



پرسپولیسی‌ها بدانند و بخوانند؛ عجیب خریدی می‌شود ضرغام اسماعیل!


مدتی است که بحث احتمال حضور ضرغام اسماعیل، مدافع چپ تیم ملی عراق در پرسپولیس مطرح می‌شود و ما هم خیلی تمایل داشتیم بازی او را ببینیم و بعد قضاوت کنیم.


دیروز با دیدن شماره ۱۶ تیم ملی عراق، متوجه شدیم ضرغام اسماعیل ۲۰ ساله، بازیکنی چپ‌پا، تکنیکی و رونده است که در صورت پیوستن به پرسپولیس می‌تواند مشکلات جناح چپ خط دفاعی سرخپوشان را به حداقل برساند. البته شنیده می‌شود به جای ضرغام اسماعیل، پرسپولیس قرار است یک بازیکن فلسطینی - شیلیایی را بخرد که ۱۰ سال از ملی‌پوش عراقی بزرگ‌تر است و نصف او هم احتمالاً کارایی ندارد.



البته درخشان درباره جذب این بازیکن آب پاکی را روی دست هواداران ریخت و گفت: «بازیکن عراقی که به دنبالش بودیم، قرارداد دارد و نمی تواند به ایران بیاید. فقط بازیکنی الان می تواند بیاید که قبل از پایان نقل و انتقالات قرادادش را فسخ کرده باشد. بازیکن فلسطینی ۲ ملیتی است و می تواند در آسیا برای ما بازی کند. اگر بازیکن عراقی نشد، این را جذب می کنیم. صحبت هایش را داریم، انجام می دهیم که بازی هایش را تمام کند، به جمع ما بیاید. او اصلیت شیلیایی دارد.»

منبع:جام نیوز

اخبار مرتبط