سردار نقدی؛

نگذارید بیان ولایت فقیه فقط تکرار شود

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اهمیت اقتصاد مقاومتی خطاب به بسیجیان فعال گفت: نگذارید بیان ولایت فقط تکرار شود، بلکه باید اقدامات عملی انجام شود.

به گزارش سراج24،سردار محمدرضا نقدی بعدازظهر چهارشنبه در مجمع عالی بسیج استان قم اظهار کرد: برای کسانی که در قم زندگی می‌کنند ممکن است این شهر مثل شهرهای دیگر عادی تلقی شود اما مردم دنیا از شهر قم انتظار دیگری دارند.

وی اضافه کرد: از این شهر یک ادعای بزرگ مطرح شده و آن این است که ما صاحب فکر و اندیشه‌ای هستیم که می‌تواند جهان را بر عدل و عدالت استوار کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: همه انتظار دارند ببینند مدعیان این تفکر در مرکزی که در اختیارشان است و می‌توانند اندیشه خودشان را منتشر کنند چه کار می‌کنند.

فعالیت‌ها در طراز انقلاب اسلامی باشد

وی با بیان اینکه حرف‌های خوب و زیبا در دنیا زیاد زده شده اظهار کرد: میزان موفقیت در پیاده سازی اندیشه و نتایج آن است که می‌تواند اثرگذار باشد و همین عامل باعث شده اسلام جهان‌گیر شود و پیام پیامبر عظیم الشان اسلام در مدت کوتاهی جهان را فرا گرفته بود.

سردار نقدی اضافه کرد: در روزگاری که انتقال اخبار و پیام‌ها دشوار بود، دین اسلام در چند دهه فراگیر شد و تمام دنیای متمدن را تسخیر کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به بایسته‌های یک شهر اسلامی همچون قم اظهار کرد: انتظار از قم این است که کانونی برای میلیون‌ها نفر باشد که وقتی به این شهر سفر می‌کنند شیفته اسلام شوند و پیام‌های ارزشی و الهی دریافت کنند.

وی گسترش روزافزون اسلام در جهان را به دلیل اقدامات عملی جمهوری اسلامی در پیشرفت ابعاد مختلف دانست و گفت: وقتی اسلام در مدت سه دهه بدون بهره برداری از تکنولوژی روز تمام دنیا را فرا می‌گیرد، کارهایی که در کشورمان می‌شود در طراز آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی نیست و باید توسعه یابد.

طرح‌ها باید عملی و بسیجی باشد

سردار نقدی فعالیت‌های مجمع عالی بسیج را در توسعه و پیشرفت استان تاثیرگذار دانست و افزود: در مجمع عالی باید عزم و فکر جمعی به وجود بیاید و هر کدام از مسئولان قشرها این فکر جمعی را نشر دهند.

وی بر لزوم فعال‌بودن هیئت رئیسه و شورای مجمع تاکید کرد و گفت: طرح‌هایی که در کارگروه‌ها و مجمع بررسی می‌شود باید جنبه عملی و بسیجی داشته باشد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اضافه کرد: اگر قرار است طرحی در استان اجرا شود ابتدا باید نحوه و ابعاد اجرای آن را در کارگروه‌های بسیج بررسی شود.

وی بهره مندی از ظرفیت‌های بسیج در استان را مورد تاکید قرار داد و چاره‌جویی برای حل معضل ماهواره را خواستار شد. نقدی گفت: بسیجیان باید مردم را پیرامون تبعات منفی رسانه‌های مفسده انگیز بیدار و آگاه کنند.

نگذارید بیان ولایت فقط تکرار شود

وی در مورد اهمیت اقتصاد مقاومتی تاکید کرد: نگذارید بیان ولایت فقط تکرار شود. این طور نباشد که ما هم فقط در مورد این موضوع حرف بزنیم.

سردار نقدی افزود: وقتی مقام معظم رهبری، تولید را محور اقتصاد مقاومتی بیان می‌کنند فعالان بسیج باید کار عملیاتی انجام دهند. به عنوان مثال همفکری و تلاش کنند که دیگر تسبیح و سجاده خارجی در بازار قم نباشد.

منبع:مهر

اخبار مرتبط