عضو کمیسیون امنیت ملی و نماینده مردم ایلام به «سراج24» خبرداد:

ماموریت روحانی به معاون اول برای پیگیری تردد انفرادی از مرز مهران

جهانگیری معاون رئیس جمهوری با اینجانب تماس حاصل کرد و گفت که دکتر روحانی به بنده ماموریت داده که در مورد مرز بین‌المللی مهران جلسه‌ای برگزار شود و کمیته‌ای برای تغییر وضعیت مهران تشکیل شود.
احمد شوهانی نماینده ایلام در مجلس در گفت‌وگو با سراج24 اظهار داشت: در دیداری که با آقای روحانی  در حاشیه مراسم رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی ورزش، آموزش و پرورش و آموزش عالی در مجلس شورای اسلامی داشتم خواسته‌های به حق مردم ایلام مبنی بر بهبود تردد زوار به صورت انفرادی در مرز مهران مطرح شد.
 
وی اضافه کرد: در این راستا نیز نامه‌ای به رئیس جمهور ارائه شده و خواسته مردم ایلام به صورت مکتوب در اختیار وی قرار گرفت.
 
نماینده مردم ایلام در مجلس تصریح کرد: بر اساس این پیگیری‌ها جهانگیری معاون رئیس جمهوری با اینجانب تماس حاصل کرد و گفت که دکتر روحانی به بنده ماموریت داده که در مورد مرز بین‌المللی مهران جلسه‌ای برگزار شود و کمیته‌ای برای تغییر وضعیت مهران تشکیل شود.
 
وی ادامه داد: با مذاکراتی که بین بنده جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری صورت پذیرفت قرار شده در آینده نزدیک نشستی با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، نماینده خبرگان رهبری، نمایندگان مجلس و استاندار ایلام و همچنین مسئولین لشگری و کشوری مرتبط با موضوع در این زمینه برپا شود؛ بر این اساس به زودی این نشست برگزار شده و به زودی تردد انفرادی زوار در مهران آزاد می‌شود.
 
اخبار مرتبط

وقتی ادبیات کانال‌های سیاسی به تلویزیون می‌رسد!

چرا ایران در دکترین پیرامونی اسرائیل جایگاهی ویژه دارد؟

پیمان مکه و الگوهای امنیت منطقه‌ای