عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با سراج ۲۴:

سرمایه اصلی نظام مردم هستند/ انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ ۴۰ روزه بود

نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دستاوردهای جنگ ۴۰ روزه و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن، گفت: مهم‌ترین دستاورد این مقطع، انسجام ملی و حضور آگاهانه مردم در صحنه بود؛ موضوعی که بار دیگر نشان داد سرمایه اصلی نظام جمهوری اسلامی مردم هستند.

به گزارش سراج24؛حبیب قاسمی، نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با سراج24 با اشاره به شرایط کشور در ماه‌های اخیر و اقدامات دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: دشمن در حالی دست به اقدامات خصمانه زد که مذاکرات در جریان بود و جمهوری اسلامی ایران بر اساس تعهدات و قواعد بین‌المللی حرکت می‌کرد. با این حال، سابقه دشمنی‌ها نشان می‌داد که چنین رفتارهایی قابل پیش‌بینی است و مسئولان کشور نیز با درایت و آینده‌نگری، تدابیر لازم را برای مواجهه با این شرایط اندیشیده بودند.

 مجموعه ارکان حکمرانی کشور اعم از بخش‌های امنیتی، سیاسی و مدیریتی با هماهنگی و برنامه‌ریزی مناسب، زیرساخت‌های لازم را برای عبور از شرایط بحرانی فراهم کردند. تأمین کالاهای اساسی، تقویت حوزه‌های امنیتی و اتخاذ تصمیمات راهبردی از جمله اقداماتی بود که موجب شد کشور بتواند از این مرحله عبور کند.

انسجام ملی؛ مهم‌ترین دستاورد روزهای سخت

نماینده مردم شهرضا و دهاقان مهم‌ترین دستاورد این مقطع را شکل‌گیری انسجام ملی دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب پیش‌تر تأکید کرده بودند که هرگاه حادثه‌ای برای کشور رخ دهد، مردم به میدان خواهند آمد و توطئه‌های دشمن را خنثی خواهند کرد. امروز شاهد تحقق این پیش‌بینی هستیم و مردم بار دیگر نشان دادند که در بزنگاه‌های حساس، پشتوانه اصلی نظام و کشور هستند.

قاسمی تصریح کرد: جمهوری اسلامی یک نظام مردم‌پایه است و در شرایط تهدیدهای خارجی نیز آنچه ضامن دوام، بقا و اقتدار کشور است، حضور مردم در صحنه است. حضور میدانی مردم و همراهی آنان با مسئولان، یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های کشور در این مقطع به شمار می‌رود.

 شکست پروژه‌های رسانه‌ای دشمن

وی با اشاره به تلاش‌های گسترده رسانه‌های معاند برای ایجاد فاصله میان مردم و نظام گفت: دشمن طی سال‌های گذشته با صرف هزینه‌های هنگفت و راه‌اندازی صدها برنامه و شبکه فارسی‌زبان تلاش کرده بود اعتماد عمومی را تضعیف کند، اما حضور گسترده مردم و همراهی آنان با آرمان‌های انقلاب اسلامی نشان داد این پروژه‌ها با شکست مواجه شده است.

نماینده مردم شهرضا و دهاقان افزود: شکل‌گیری جریان‌های مردمی و افزایش مشارکت اجتماعی در حمایت از کشور، نشان‌دهنده آن است که انقلاب اسلامی پس از گذشت بیش از چهار دهه همچنان از پشتوانه مردمی برخوردار است و این موضوع از بزرگ‌ترین دستاوردهای نظام به شمار می‌رود.

همدلی ملی باید حفظ شود

قاسمی با تأکید بر ضرورت حفظ فضای همدلی ایجادشده در کشور خاطرنشان کرد: یکی دیگر از دستاوردهای این مقطع، هم‌افزایی میان مردم و مسئولان و تقویت گفتمان مقاومت و بصیرت‌افزایی در جامعه بود. این سرمایه اجتماعی باید حفظ و تقویت شود.

وی ادامه داد: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب نیز تأکید کرده‌اند، باید از این دستاورد ارزشمند صیانت کرد. مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف، صرفه‌جویی اقتصادی و همکاری برای حل مشکلات کشور از جمله اقداماتی است که می‌تواند این همدلی را تقویت کند.

 ضرورت بازسازی خسارت‌های جنگ

نماینده مردم شهرضا و دهاقان با اشاره به خسارت‌های ناشی از جنگ و اقدامات دشمن اظهار کرد: بخشی از خسارت‌ها کالبدی و بخشی نیز روحی و روانی است. از دست دادن جمعی از هموطنان عزیز، خسارت بزرگی برای کشور محسوب می‌شود و لازم است همه دستگاه‌ها برای جبران آسیب‌ها و بازسازی مناطق آسیب‌دیده وارد عمل شوند.

وی در پایان گفت: خوشبختانه گروه‌های جهادی و نیروهای مردمی نیز در این عرصه فعال شده‌اند و این موضوع بار دیگر نشان می‌دهد که روحیه همدلی، ایثار و مسئولیت‌پذیری در جامعه زنده و پویاست.

اخبار مرتبط

سردار حسن‌زاده: ملت ایران راه شهدا و امام شهدا را با اقتدار ادامه می‌دهد