هشدار یمن درباره عواقب ادامه جنگ علیه ایران برای منطقه و جهان

یک مقام دولت ملی یمن در صنعاء درباره پیامدهای ادامه تجاوز آمریکایی صهیونیستی برای منطقه و جهان هشدار داد.

به گزارش سراج24؛ عبدالواحد ابوراس، معاون وزیر خارجه یمن در نامه‌ای به سید عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان، تجاوز آمریکایی-اسرائیلی به ایران را به شدت محکوم کرد و آن را نقض آشکار حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی ایران و تمام موازین و معاهدات بین‌المللی دانست.

ابوراس هشدار داد که ادامه این تجاوز، امنیت و ثبات منطقه و جهان را به خطر می‌اندازد، اقتصاد جهانی و قیمت انرژی را تحت تأثیر منفی قرار می‌دهد و در صورت تداوم، منطقه و جهان را به سمت جنگی می‌کشاند که همه از عواقب آن خواهند سوخت.

معاون وزیر خارجه یمن بر ضرورت مقاومت همه کشورهای اسلامی در برابر این تجاوز و خنثی‌سازی نقشه صهیونیستی تأکید کرد و از تلاش‌های دیپلماتیک برخی کشورها برای پایان دادن به این بحران استقبال نمود.

ابوراس با تمجید از پایداری و وحدت ملی مردم ایران، نامه را با تأکید بر همبستگی کامل یمن با ایران در برابر تجاوز آمریکایی-اسرائیلی به پایان رساند.

اخبار مرتبط

شوک در واشنگتن | سرنگونی دهها جنگنده و پهپاد آمریکایی در جنگ

آشکار شدن بحران مالی جهانی با «حماقتِ» آغاز جنگ ایران

جنگ خلیج فارس و تهدید تازه برای امنیت آب خاورمیانه