لاوروف:

روسیه قصد حمله به اوکراین ندارد

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه از گفت و گوی امروز خود در ژنو با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی در باره اوکراین گفت و افزود که در این دیدار اعلام کردیم روسیه قصد حمله به اوکراین را ندارد.

به گزارش سراج24؛لاوروف وزیر امور خارجه روسیه امروز در پایان گفت و گوی خود با بلینکن گفت: با وزیر خارجه آمریکا درباره عدم گسترش ناتو به سوی شرق نیز گفت و گو کرده است  و بار دیگر رویکرد اصولی خود مبنی بر ضرورت متوقف ساختن گسترش بی پایان ناتو به سوی شرق را بیان داشتیم. "

به گزارش ریانووستی، وی همچنین ادامه داد که ما امروز برخی موضوع های تکراری در مورد آزادی انتخاب این ائتلاف و اتحادهای نظامی را شنیدیم. اما ما به تعدادی از اسناد اشاره کردیم که در آنها این آزادی انتخاب ها مشروط به اجتناب از هرگونه اقدامی است که امنیت یک کشور را به قیمت امنیت سایر کشورها تقویت می کند و از آنتونی بلینکن و تیمش خواستیم توضیح دهند که چگونه آنها این بخش از آن تعهدات که در سطح سیاسی توسط سازمان امنیت و همکاری اروپا پذیرفته شده و بارها توسط سازمان امنیت و همکاری اروپا مورد تایید قرارگرفته است را تفسیر می کنند."

لاوروف یادآورشد که آنتونی بلینکن وعده داد هفته آینده پاسخ مکتوب آمریکا به پیشنهادات امنیتی روسیه ارائه شود.

اخبار مرتبط

ادعای رسانه غربی از همکاری نظامی جدید تهران و مسکو

سناریوهای ترسناک از تشدید تنش روسیه و انگلیس که آرامش قاره را بر هم می‌زند

پشت‌پرده سفر رئیس سازمان سیا به روسیه چه بود؟