سرلشکر حسنی‌سعدی:

کشوری جرأت تجاوز به خاک ایران را ندارد

ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به برگزاری رزمایش نیروی زمینی سپاه گفت: امروز توان دفاعی ما به حدی است که هیچ کشوری جرأت تجاوز به خاک کشورمان را ندارد.

به گزارش سراج24 ، امیر سرلشکر حسنی سعدی معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه آخرین مرحله از رزمایش زمینی سپاه با نام پیامبر اعظم(ص) 8 که در منطقه عمومی کرمان برگزار شد، ضمن موفق ارزیابی کردن این رزمایش، گفت: ما در این رزمایش شاهد به کارگیری برنامه‌ها و آموزش‌های مناسب توسط نیروی زمینی سپاه بودیم که نشان دادند هم از لحاظ آموزش و هم از لحاظ برنامه ریزی به تمام جوانب کار توجه داشته و آنها را به خوبی اجرا کرده است.


حسنی‌سعدی افزود: یگان‌های رزمی حاضر در این رزمایش با آمادگی کامل و دانش مناسب توانستند عملکرد خوبی از خود بر جای بگذارند.

معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه همه برنامه‌ریز‌ی‌های ما بر اساس توانمندی‌های دشمن است، تأکید کرد: همگان در 8 سال دفاع مقدس ارزش رزمندگان ما را دیده‌اند و دشمن بهتر از ما این موضوع را تحلیل کرده است و امروز توانمندی ما به حدی است که هیچ کشوری جرأت حمله، تجاوز و قدم گذاشتن به خاک جمهوری اسلامی ایران را ندارد.

اخبار مرتبط

محاصره زمینی ایران، طرح از پیش شکست خورده دشمن

شلیک‌های مداوم نیروهای مسلح تا تسلیم کامل دشمن ادامه دارد

اهداف مشروع | تأسیساتی که چراغ پایگاه‌های آمریکا را خاموش می‌کنند