اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۳:۴۶:۳۳
اذان ظهر ۱۲:۰۳:۱۴
اذان مغرب ۱۹:۰۵:۱۴
طلوع آفتاب ۰۵:۱۸:۴۹
غروب آفتاب ۱۸:۴۶:۰۹
نیمه شب ۲۳:۱۶:۵۱
قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۵/۱۸ - ۱۹:۵۷

ماجرای شهری که مردمش قصاب شدند

«کاج» شهری کوچک در استان چهارمحال و بختیاری است که اکثر مردم این شهر به شغل قصابی روی آورده اند.

ماجرای شهری که مردمش قصاب شدند

به گزارش سراج24،کاج نام یکی از پر جمعیت ترین روستاهای استان چهارمحال و بختیاری است که مدتی است به شهر ارتقاء یافته است. شهر کاج دارای جمعیت حدود پنج هزار نفر است.

این شهر در کنار رودخانه بهشت آباد شهرستان اردل استان چهارمحال و بختیاری قرار گرفته است.

قرار گرفتن در ساحل زیبایی رودخانه بهشت آباد شهرستان اردل و عرضه گوشت با کیفیت در این شهر، این منطقه را به نقطه توریستی و گردشگری تبدیل کرده است که مسافران بسیاری زیادی روزانه به این منطقه سفر می کنند.

یکی از ویژگی هایی این شهر که موجب شده شهرت این شهر روز به روز بیشتر شود و موجب توسعه گردشگری این شهر شود، عرضه گوشت قرمز با کیفیت گوسفند و بز در این منطقه است.

هنگامی که وارد شهر کاج می شویم با مغازه های کوچک و بزرگ قصابی روبرو می شویم.

قیمت پایین گوشت و کیفیت بالای عرضه گوشت موجب شده که این شهر کوچک پنج هزار نفری به منطقه ای برای خرید گوشت گردشگران و مسافران منطقه تبدیل شود.

شهر کاج

رودخانه بهشت آباد در کنار شهر کاج

ماجرای گرایش مردم شهر کاج به شغل قصابی اینگونه است که اولین مغازه قصابی توسط یکی از اهالی برای عرضه گوشت در این شهر که پیش از این روستا بود دایر می شود. به واسطه وجود جذابیت های گردشگری مانند وجود چشمه و رودخانه در منطقه، مسافران بسیاری وارد منطقه شدند و برای خرید گوشت خود به این مغازه قصابی مراجعه کردند.

کیفیت بالای گوشت این منطقه و قیمت پایین آن موجب استقبال گردشگران از گوشت این مغازه قصابی شد و دیگر اهالی شهر نیز با مشاهده ورود گردشگران بسیار منطقه و استقبال از گوشت گوسفندی منطقه به سمت این شغل گرایش پیدا کردند و هم اکنون حدود ۴۰ مغازه قصابی در شهر کوچک کاج دایر شده است که بیشترین مغازه های شهر را به خود اختصاص داده است.

ذبح شش تا ۱۰ گوسفند توسط هر قصابی در روز

یکی از قصابان منطقه  اظهار داشت: کاج شهری کوچک است که مردم آن بیشتر دارای شغل دامداری، کشاورزی و قصابی هستند.

عسگری اظهار داشت: مسافران بسیاری روزانه به این منطقه سفر می کنند و شهر کاج در حال تبدیل شدن به یک شهر توریستی و گردشگری است.

وی افزود: عرضه گوشت قرمز گوسفند با کیفیت بالا در این منطقه یکی از ویژگی شهر کاج به شمار می رود که مسافران بسیاری را به منطقه کشانده است.

قصابی

وی ادامه داد: جدا از مسافران و گردشگران، بسیاری از اهالی شهرهای استان به علت پایین بودن قیمت گوشت و کیفیت بالای  گوشت گوسفند این منطقه به شهر کاج می آیند و گوشت مصرفی خود را از این شهر تامین می کنند.

این شهروند کاج اظهار داشت: روزانه ما بین شش تا ۱۰ گوسفند و بز را در قصابی خود برای عرضه به مردم ذبح می کنیم که در روزهای تعطیل فروش گوشت بسیار بیشتر از روز های دیگر است.

گوشت گوسفندی شهر کاج کیفیت بسیار بالایی دارد

یکی از گردشگران منطقه نیز که از استان اصفهان به این منطقه سفر کرده بود  اظهار داشت: گوشت این منطقه کیفیت بسیار بالایی دارد و ما سالانه چندین مرتبه برای خرید گوشت به این منطقه سفر می کنیم.

علی دهقانی نژاد عنوان کرد: گوشت گوسفندی که در این منطقه عرضه می شود طعم بسیار لذیذی دارد و طعم لذیذ گوشت گوسفندی این منطقه به واسطه پرورش گوسفندان در شرایط آب و هوایی منحصر به فرد و تغذیه گوسفندان از گیاهان مرغوب و دارویی منطقه است.

وی اظهار داشت: ما در هر زمانی که به همراه خانواده به این منطقه سفر می کنیم برای مصرف حدود دو ماه خانواده ام گوشت خریداری می کنم.

منبع:مهر

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۴۵
اخرین اخبار
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••