۱۳۹۴/۰۴/۲۵ - ۱۱:۲۴
در گفت‌وگوی تلفنی روحانی با رئیس‌جمهور اتریش مطرح شد

سفر آتی رئیس‌جمهور اتریش به تهران

رئیس‌جمهور با اشاره به سفر آتی رئیس‌جمهوری اتریش به تهران گفت: جمهوری اسلامی ایران از این سفر استقبال می‌کند.

سفر آتی رئیس‌جمهور اتریش به تهران
به‌ گزارش سراج24، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس‌جمهوری اتریش، روابط تهران وین را خوب و دوستانه توصیف و تصریح کرد: توافق هسته‌ای ایران با 1+5 زمینه را برای گسترش و توسعه روابط میان تهران-وین فراهم خواهد کرد.
رئیس‌جمهور بابیان اینکه توافق تاریخی هسته‌ای ایران بانام پایتخت اتریش گره‌خورده است و با قدردانی از تلاش‌های دولت این کشور برای میزبانی نشست‌های مختلف مذاکرات هسته‌ای در وین، گفت: اتریش میزبان خوبی برای برگزاری مناسب اجلاس‌های متعدد جهانی و بین‌المللی است.
روحانی با اشاره به سفر آتی رئیس‌جمهوری اتریش به تهران، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از این سفر استقبال می‌کند؛ سفری که زمینه‌ساز تقویت بیش‌ازپیش همکاری‌های دوجانبه میان تهران - وین خواهد بود و روابط دو کشور را وارد مرحله نوینی می‌کند.
روحانی با قدردانی از رئیس‌جمهوری اتریش به دلیل تبریک پیشاپیش عید سعید فطر به ایرانیان مسلمان و به‌ویژه دولت جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: امیدوارم این عید بزرگ بر همه مسلمانان جهان مبارک و مایه برکت و خیر باشد.
هانس فیشر رئیس‌جمهوری اتریش نیز در این مکالمه تلفنی با ابراز خرسندی از پایان مثبت مذاکرات هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی گفت: بی‌تردید نتیجه این مذاکرات برای جهان و به‌ویژه روابط دو کشور آثار و پیامدهای بسیار مثبتی خواهد داشت.
رئیس‌جمهوری اتریش با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی هیئت مذاکره کننده ایرانی برای به ثمر رسانیدن مذاکرات هسته ای، تصریح کرد: توافق هسته‌ای به خوبی نشان داد که می‌توان مهم‌ترین مسائل جهانی را از طریق گفتگو و روش‌های صلح‌آمیز حل نمود.
وی همچنین پیشاپیش فرارسیدن عید بزرگ فطر را به همه ایرانیان مسلمان و دولت جمهوری اسلامی ایران تبریک و تهنیت گفت.
در این مکالمه تلفنی در خصوص اهمیت "همایش بین‌المللی ایران و اروپا: سرمایه‌گذاری و تجارت" در هفته آینده در پایتخت اتریش نیز تبادل‌نظر به عمل آمد.
منبع:تسنیم
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۷