قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۳/۰۶ - ۱۵:۴۴
تحولات عراق؛

چند منطقه در جنوب غرب سامرا آزاد شد

بسیج مردمی عراق از آزادی چند منطقه در جنوب غرب سامرا خبر داد.

چند منطقه در جنوب غرب سامرا آزاد شد
به گزارش سراج24، سرتیپ دوم «محمد عباس» از فرماندهان بسیج مردمی عراق، امروز از آزادسازی چندین منطقه مهم در جنوب غرب سامرا خبر داد.
 
بر اساس این گزارش، مناطق «النباعی»، «الکسارات»، «خزرج»، «سید غریب» و «الفراحتیه» در جنوب غرب سامرا ازاد شد و پرچم عراق بر فرار آنها افراشته شد.
 
به نوشته «السومریه نیوز»، پزچم عراق بر فراز این مناطق برافراشته شده و عناصر تکفیری داعش از این مناطق عقب‌نشینی کرده‌اند.
 
وی افزود: نیروهای امنیتی همچنین موفق شدند بر جاده بین‌المللی رابط میان «صلاح الدین» و «ناظم الثرثار» را نیز تحت کنترل خود درآورند.
 
بسیج مردمی عراق سه‌شنبه (دیروز) اعلام کرد که عملیات «لبیک یا حسین (ع)» مکمل عملیات «لبیک یا رسول‌الله» برای آزادسازی مناطق باقی‌مانده از استان‌های «صلاح‌الدین» و «الانبار» خواهد بود.
 
بر اساس این گزارش، در این عملیات قرار است، مناطق شمالی استانهای صلاح‌الدین و الانبار از دست داعش خارج شود و مکمل عملیات لبیک یا رسول‌الله در صلاح‌الدین است.
 
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••