به گزارش سراج24، سیما سادات رفیعی درباره گوشت شتر مرغ اظهار داشت: گوشت شترمرغ منبع غنی ویتامین های گروهB به خصوص ویتامین B6 و B12 است.
به گفته وی میزان ویتامین B6 در گوشت شترمرغ حدود 10 بار بیشتر از گوشتهای دیگر مانند گوشت مرغ است همچنین گوشت شترمرغ غلیظ بوده و به همین دلیل افرادی که دارای معده ضعیف هستند از مصرف بیش از حد آن خودداری کنند.
این عضو فعال انجمن تحقیقات طب سنتی ادامه داد: در گوشت شتر مرغ یکی از مهمترین آنتی اکسیدانهای طبیعی مانند ویتامین E زیاد یافت میشود. نکته دیگر که باید به آن اشاره کرد این است که گوشت شتر مرغ برای گرم مزاجان مضر است.
نکاتی درباره طبخ گوشت شترمرغ:
-گوشت شترمرغ یک گوشت طعم دار است و مزه آن شبیه گوشت مرغ نیست و اگر به طور صحیح پخته شود, طعم آن مثل استیک میشود.
-بیشتر آشپزها توصیه میکنند که بهتر است در دمای 150 درجه فارنهایت سرخ شود.
-این گوشت بافت ضعیفی دارد و به تعبیری لطیف است بنابراین نباید زیاد پخته شود چون زود خشک میشود.
-میزان زمانی که برای پخت یک برش از گوشت شترمرغ صرف میشود کمتر از زمان پخت برای همان میزان گوشت گاو است.
-پیش از طبخ گوشت شترمرغ میتوان آن را بوسیله سس سویا طعم دار کرد و یا در مخلوطی از آب لیموترش، روغن زیتون ،سیر له شده، فلفل قرمز خرد شده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه قرار داد (به دلیل این که این گوشت خیلی سریع طعم را به خود جذب میکند بهتر به مدت کم در این طعم دهندهها قرار داده شود) سپس آن را به سیخ کشیده و روی آتش در زمان کوتاهی کباب کرد.
-استفاده از مایکروویو برای طبخ این گوشت توصیه نمیشود، چرا که به شدت آن را خشک میکند.
منبع:تسنیم