به گزارش سراج24، دکتر هدایت حسینی مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، افزود: در زمینه مواد غذایی حاوی نمک و برای ارتقای سلامت شهروندان و کاهش بیماری های غیرواگیر همچون بیماری های قلبی و عروقی برنامه های مختلفی در راستای کاهش مصرف نمک در سطح کشور، در حال انجام است.
وی افزود: موضوع کاهش مصرف نمک در فرآورده های غذایی و آشامیدنی تولید شده یکی از اولویت های سیاست های وزارت متبوع است.
حسینی همچنین تصریح کرد: به همین منظور ضمن تعریف کارگروه های تخصصی تغذیه، امنیت غذایی و بازنگری استانداردهای مبتنی بر سبد غذایی مطلوب، اقدامات لازم در زمینه کاهش میزان نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی به عمل آمده است.
منبع: مهر
اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۴:۲۸:۵۶
اذان ظهر ۱۲:۰۹:۵۹
اذان مغرب ۱۸:۴۱:۵۵
طلوع آفتاب ۰۵:۵۴:۴۷
غروب آفتاب ۱۸:۲۳:۴۵
نیمه شب ۲۳:۲۶:۵۰
قیمت سکه و ارز
یادداشت
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
اخبار استانها
•••
•••
•••
•••
•••
بیماری های قلبی و عروقی در نمک/
برنامه وزارت بهداشت برای کاهش مصرف نمک
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: با کاهش مصرف نمک می توان از انواع بیماری های غیرواگیر همچون بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری کرد.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
اخرین اخبار
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••