به گزارش سراج24، نیما نکیسا درباره شرایط تیم ملی فوتبال ایران اظهار داشت: واقعیت این است که تا بازی اول تیم ملی انجام نشود، نمی شودو ارزیابی از تیم کی روش داشت اما من واقعا نگران ساخت و پاخت های کشورهای عربی علیه تیم ایران هستم. ما از نظر فنی چیزی برای صعود به عنوان سرگروه کم نداریم اما نگرانم که ۳ کشور عربی با هم برای حذف ایران متحد شوند.
وی ادامه داد: اعتقاد شخصی ام این است که تیم ملی ایران اگر از گروهش صعود کند، تا فینال آسیا بالا می رود. ما بازیکنان بین المللی زیادی داریم که می توانند به تیم کمک زیادی انجام دهند. با این همه هزینه باید نتیجه خوبی به دست آوریم و فکر می کنم تیم ایران هم چیزی از کشورهای دیگر برای رسیدن به فینال کم ندارد.
دروازه بان سابق تیم ملی درباره جنگ روانی که ممکن است علیه تیم ملی به راه بیندازند، عنوان کرد: تصور من بر این است که کی روش می تواند جلوی این مسائل بایستد. او مربی بزرگ و بین المللی است و فیفا و AFC حرف شنوی زیادی از این دسته از مربیان دارند. قطعا کی روش می تواند به تیم ملی کمک زیادی انجام دهد.
نکیسا در پایان افزود: امیدوارم بازیکنان تیم ملی هوشیار باشند و بتوانیم مقابل بحرین یک بازی خوب انجام دهیم. مردم ایران همیشه پیروزی مقابل بحرین را دوست دارند وباید بتوانیم آنها را مقتدرانه شکست دهیم.
منبع:کاپ



