قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۱۰/۱۶ - ۱۱:۴۸

توافق جدید رئیس جمهور یمن با انصارالله

مشاوران رئیس جمهور یمن با رهبران انصار الله برای تشکیل کمیته‌ای با هدف حل اختلافات از طریق گفت‌و‌گو به توافق رسیدند.

توافق جدید رئیس جمهور یمن با انصارالله

به گزارش سراج24، مشاوران رئیس جمهور یمن با رهبران انصار الله برای تشکیل کمیته‌ای با هدف حل اختلافات با استفاده از گفت‌و‌گو به توافق رسیدند.

روز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه مشاوران رئیس جمهور یمن برای دیدار با رهبران انصارالله به صعده در شمال این کشور رفتند. در این دیدار دو طرف توافق کردند که بر اساس بند ۱۶ توافق صلح و مشارکت ملی کمیته‌ای مشترک تشکیل شود که از طریق این کمیته اجرای بندهای توافق صلح و مشارکت ملی پیگیری و موارد بحث برانگیز بین دو طرف بررسی شود.

بند ۱۶ توافق صلح و مشارکت ملی تاکید دارد که طرف‌های امضا کننده این توافق هر اختلافی را از طریق گفت‌وگوی مستقیم، با کمک گرفتن از نتایج گفت‌و‌گوهای ملی و به کار گیری یک کمیته مشترک با حمایت سازمان ملل حل کنند.

در این دیدار عبدالکریم الاریانی، رشاد العلیمی، سلطان العتوانی، صالح الصماد، عبد الوهاب الآنسی، عبد الله أحمد غانم، یحیى منصور أبو أصبع به عنوان مشاوران رئیس جمهوری یمن حضور داشتند.

منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••