اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۳:۵۴:۰۹
اذان ظهر ۱۲:۰۴:۱۰
اذان مغرب ۱۹:۰۰:۴۹
طلوع آفتاب ۰۵:۲۴:۵۴
غروب آفتاب ۱۸:۴۱:۵۸
نیمه شب ۲۳:۱۸:۳۳
قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۱۰/۱۳ - ۱۱:۲۹

رژیمی برای رفع کبد چرب

یک متخصص طب سنتی برای رفع بیماری‌های کبدی رژیمی را برای کبد چرب تشریح کرد.

رژیمی برای رفع کبد چرب

به گزارش سراج24، غلامرضا کردافشاری در رابطه با درمان کبد چرب اظهار داشت: بهترین دارو برای درمان بیماری‌های کبدی استفاده از ترکیباتی است که در آن کاسنی وجود داشته باشد.

به‌گفته وی افرادی که کبد چرب دارند بهتر است ۱۰ گرم تخم کاسنی، ۱۰ گرم تخم خرفه، ۱۵ گرم تخم خربزه به‌اضافه ۱۰ گرم تخم خیار را با هم نیمکوب کرده و کمی از آن را از شب در عرق کاسنی و شاتره خیسانده و صاف کنند و صبح آن را مصرف کنند.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: بعد از ظهر نیز از این مخلوط این ۴ بذر دوباره در عرق کاسنی و شاتره خیسانده و مصرف کنند و بهتر است که مصرف دارو با غذا فاصله داشته باشد و پس از خوردن دارو نیز تا یک ساعت غذا نخورند.

کردافشاری بیان کرد: افراد مبتلا به کبد چرب روزانه یک لیوان مخلوط عرق کاسنی و شاه‌تره بنوشند. بهتر است که از مصرف غذاهای سرخ‌کرده، غذاهای آماده و غلیظ مانند ماکارونی، سالاد الویه؛ گوشت گاو و گوساله و کله‌پاچه پرهیز کنند.

وی افزود: معده سه قسمت دارد، یک قسمت برای غذاست یک قسمت برای نوشیدنی‌ها و یک قسمت هم برای نفس کشیدن است. افراد از پُرخوری پرهیز کنند و جایی برای نفس کشیدن خود بگذارند.

این متخصص طب سنتی گفت: در طول روز ورزش کنند، آب یخ نخورند به‌خصوص آبی که جرم یخ درون آن وجود دارد، نخورند و به‌جای آب و نوشیدنی شربتی از آب و عسل و لیموترش استفاده کنند.

کردافشاری خاطرنشان کرد: اگر این روند را افراد دو تا سه ماه اجرا کنند و در طول این مدت بیشتر غذاهایشان آب‌پز باشد از انواع سوپ‌ها با سبزیجات مختلف استفاده کنند، رو به بهبودی می‌روند. اگر چربی خونشان هم بالاست با این روش درمانی رو به بهبود می‌رود، اصلاح کلیه، کبد و مرمت و بازسازی قسمت‌هایی از بدن صورت می‌گیرد. سموم از بدن دفع می‌شود. می‌توانند به‌عنوان نوشیدنی هر چند بار که نیاز به آب دارند از شربت آب و عسل و لیموترش استفاده کنند.

منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۴۴
اخرین اخبار
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••