قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۹/۲۲ - ۱۱:۰۰

مسئولان: میوه گران نمی‌شود

در حالی‌که گرانی میوه در ایامی مانند شب یلدا برای مردم ایران به امری عادی تبدیل شده، بسیاری از مسئولان معتقدند به دلیل فراوانی تولید و میزان عرضه میوه‌ها، امسال خبری از این گرانی‌ها نیست.

مسئولان: میوه گران نمی‌شود

به گزارش سراج24،حدود 10 شب دیگر تا طولانی‌ترین شب سال مانده؛ شبی که علاوه بر حال و هوای ایرانیان بر چیزهای دیگری از جمله بازار میوه نیز بسیار تاثیرگذار است.

در حالی‌که گرانی میوه در ایامی مانند شب یلدا برای مردم ایران به امری عادی تبدیل شده است، بسیاری از مسئولان معتقدند به دلیل فراوانی تولید و میزان عرضه میوه‌ها، امسال خبری از این گرانی‌ها نیست.

در این راستا علی حاج فتحعلی دبیراتحادیه بارفروشان به مهر گفت: ممکن است قیمت‌ها حداکثر 10 درصد افزایش پیدا کند که آن هم برای یک شب است، از طرفی هم امکان دارد میوه آنقدر فراوان باشد که همین 10 درصد گرانی نیز اتفاق نیفتد.

علی امامی معاون اتحادیه بارفروشان هم عقیده دارد تنها قیمت هندوانه در شب یلدا افزایش خواهد یافت و بازار باقی میوه‌ها در آرامش به سر می‌برد.

وی در این زمینه در اظهار داشت: در این شب تنها قیمت هندوانه افزایش می‌یابد که آن هم برای یک روز است و بلافاصله پس از شب یلدا قیمت‌ها افت می‌کند.

براساس این گزارش به گفته مسئولان مربوطه امسال کمبودی در تولید میوه‌های شب یلدا و همچنین هندوانه وجود ندارد و مردم در یلدای93برای تهیه میوه‌های مورد نیاز با مشکل مواجه نخواهند بود.

فتحعلی در این رابطه با بیان اینکه کمبودی در زمینه هندوانه و انار برای شب یلدا نداریم، اظهار داشت: هندوانه میناب که محصولی نو است، در حال ورود به میدان بارفروشان و عرضه است، ضمن اینکه هندوانه دزفول نیز در میدان وجود دارد.

عباس کشاورز معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، تولید هندوانه در سال‌جاری را به اندازه نیاز عنوان کرد و به مهر گفـت: میزان هندوانه‌ای که امسال کشت شده در حد نیاز جامعه است.

معاون وزیر جهادکشاورزی در مورد قیمت این محصول در آستانه شب یلدا اظهارداشت: مساله بازار و دلالان یک بحث و مساله تولید یک بحث دیگر است. ما در حیطه مسئولیت خود تولید را کنترل کرده‌ایم و در حال حاضر تولید هندوانه در حد متعارف انجام می‌شود.

به گزارش مهر، هم اکنون در میدان بارفروشان قیمت هر کیلوگرم هندوانه دزفول 600 تومان، هندوانه میناب 1500 تومان، نارنگی نیاگاوا 2000 تا 4000 تومان، نارنگی انشوی 2000 تا 3500 تومان، انار 2000 تا 3500 تومان، پرتقال تامسون کوهستانی 2500 تا 3500 تومان، پرتقال تامسون جنوب 2000 تا 2500 تومان، پرتقال رسمی جنوب 1300 تا 1500 تومان و  پرتقال تامسون شمال 1500 تا 2500 تومان است.

همچنین براساس گزارش میدانی مهر در مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلوگرم هندوانه 2500 تومان، پرتقال 4000 تومان، نارنگی 6000 تومان، انار 8000 تومان و ازگیل 5000 تومان است.

قیمت انار و هندوانه تا به این لحظه نسبت به سال گذشته تقریبا دو برابر شده و قیمت پرتقال و نارنگی نیز افزایش یافته است.

منبع:مهر

 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••