به گزارش سراج24،مجید نامجومطلق عصر سه شنبه پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل فولاد نوین اهواز در جمع خبرنگاران، عنوان کرد: ما به دنبال سه امتیاز این بازی بودیم و همان طور که پیشبینی کرده بودیم امروز توانستیم بازی خوبی انجام دهیم.
وی ادامه داد: اما توانستیم از موقعیت های خود به خوبی استفاده کنیم و این امر باعث شد تا نتوانیم پیروز این بازی باشیم اما باید از زحمات تمامی بازیکنان تشکر کنم چون تا لحظات آخر جنگیدند و اگر کمی دقت می کردیم می توانستیم پیروز این بازی باشیم.
سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان در خصوص قضاوت داوری مسابقه، بیان داشت: من تا کنون به داوری اعتراضی نداشته ام اما اشتباهات داور بازی امروز روی نتیجه بازی تاثیر داشت و تمامی سوت های 50 ، 50 را به سود فولاد نوین اهواز زد و ضربه بزرگی به تیم ما وارد شد.
نامجومطلق افزود: به نظرم این داور در حد این بازی نبود و با سوت های اشتباه خود تمرکز تیم ما را به هم زد و امیدوارم دیگر از این اشتباهات در بازی های بعد شاهد نباشیم.
کوروش موسوی سرمربی تیم فولاد نوین اهواز نیز پس از این دیدار اظهار داشت: ما به دنبال سه امتیاز بازی بودیم اما اشتباه دفاع ما باعث تا در همان دقایق ابتدایی تیممان گل دریافت کند تا شیرازه تیم از هم بپاشید.
وی افزود: اما در نیمه دوم با صحبت هایی که با بازیکنان انجام دادم ورق برگشت واز همان ابتدا حملات خود را روی دروازه آلومینیوم آغاز کردیم که به نظرم ما باید با اختلاف سه گل پیروز این میدان می شدیم اما درخشش گلر آلومینیوم این اجازه را به ما نداد و بعد از هشت موقیعت گل به گل تساوی در لحظات پایانی دست کردیم.
سرمربی تیم فولاد نوین اهواز درمورد قضاوت داوری بیان داشت: من در باره داوری صحبتی نمی کم چون خود مردم قاضی خوبی هستند اما به نظم داور تحت تاثیر تماشاگران قرار گفت و سوت های 50 ، 50 را به سود آلومینیوم سوت زد ولی امیدورام اشباهات داوری روز به روز در کشور ما کمتر شود.
منبع:مهر



