قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۸/۲۵ - ۰۸:۵۵
دبیر کارگروه حجاب و عفاف قرارگاه ولی امر در گفتگو با «سراج24»:

جوانان مومن انقلابی می‌توانند در شرایط سخت به مسئولان کمک کنند

حجت الاسلام عبدالحمید صادقی می‌گوید:حکم مقام معظم رهبری عقلانی و قانونی است شورای عالی انقلاب فرهنگی باید از جوانان مومن انقلابی کمک کنند.

جوانان مومن انقلابی می‌توانند در شرایط سخت به مسئولان کمک کنند

حجت الاسلام عبدالحمید صادقی، دبیر کارگروه حجاب و عفاف قرارگاه ولی امردر گفتگو با «سراج24» با اشاره به حکم مقام معظم رهبری برای اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و تاکید ایشان بر حمایت جوانان مومن انقلابی گفت: هر عملکرد خوبی که از ابتدای انقلاب در عرصه فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی کشور انجام شده توسط جوانان مومن انقلابی بوده است که مسئولان نیز بر این تاثیر واقف هستند .

وی افزود: تنها جوانان مومن انقلابی می‌توانند در شرایط سخت به مسئولان کمک کنند، در غیر این صورت مسیر عملکرد مسئولین اشتباه است و خودشان به واقع ضرر خواهند کرد .

این فعال فرهنگی با اشاره به اینکه تمام مصوبات شورای عالی  انقلاب فرهنگی لازم الاجراست، اظهار داشت: بنابر حکم مقام معظم رهبری، شورای عالی انقلاب فرهنگی باید به جوانان مومن انقلابی کمک کند.

صادقی در ادامه با اشاره به اینکه دشمنان برای انحراف جوانان برنامه ریزی و هزینه می‌کنند تصریح کرد: با توجه به اینکه هدف دشمنان، انحراف جوانان کشور است مسئولان فرهنگی نیز باید برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی استفاده کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی موجب رسیدن به اهداف بزرگ انقلاب اسلامی می‌شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴