«جاوید عمارتپرداز» گفت: کیوی، مقادیرفراوانی آنزیم حلکنندهی پتاسیم به نام پاپائین دارد که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید بوده و احتمال دارد برای برخی افراد آلرژیزا باشد.
وی با اشاره به تأثیر این میوه در کاهش غلظت خون افزود: کیوی مانند قرص آسپرین سبب رقیق شدن خون شده از ایجاد پلاک در خون جلوگیری میکند.
استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکدهی کشاورزی دانشگاه تبریز با معرفی منابع غنی موجود در این میوه ادامه داد: کیوی منبع غنی از ویتامین ث، پتاسیم، ویتامین ایی، اسید فولیک، فیبر و روی است که برای سلامت بدن بسیار موثر بوده و هر کدام خواص مفید و گوناگونی دارند.
عمارتپرداز یادآور شد: ویتامین ث کیوی یک منبع غنی از ویتامین ث است، طوریکه ویتامین ث آن دو برابر این ویتامین در پرتقال است و تحقیقات نشان داده است که مصرف یک کیوی در روز کافی است.
وی از خنثی شدن آنزیمهای کیوی در معده به وسیله اسید معده گفت و افزود: آنزیمهای کیوی در معده به وسیله اسید معده از بین میرود، اما اسید معده پس از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد مقداری خنثی میشود و آنزیمهای کیوی میتوانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است تا مواد پروتئینی بر اثر این آنزیم ها به قطعات کوچکتری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین را در معده و روده آسانتر میکند.
استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکدهی کشاورزی دانشگاه تبریز با توصیه به افراد مستعد سنگ کلیه خاطرنشان کرد : کیوی سرشار از مقادیر فراوان اگزالات است که باعث تشکیل سنگ در کلیه و کیسه صفرا میشود و از همینرو برای افراد مستعد سنگ کلیه و سنگ صفرا مضر است.
منبع:ایسنا
انتهای پیام
اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۳:۴۵:۰۴
اذان ظهر ۱۲:۰۳:۰۴
اذان مغرب ۱۹:۰۶:۰۷
طلوع آفتاب ۰۵:۱۷:۳۹
غروب آفتاب ۱۸:۴۷:۰۰
نیمه شب ۲۳:۱۶:۳۲
قیمت سکه و ارز
یادداشت
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
اخبار استانها
•••
•••
•••
•••
•••
برای جلوگیری از تنگ شدن عروق، کیوی بخورید
استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکدهی کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: کیوی بهعلت خاصیت کاهندگی که بر سطح تریگلیسیرید دارد از غلظت خون میکاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکتهها جلوگیری میکند.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
اخرین اخبار
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••