حاج حسین یکتا در همایش اصحاب عشق که با حضور بیش از 600 نفر از فعالان فرهنگی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان عصر روز پنج شنبه در رشت برگزار شد، با اشاره به نوید مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق تمدن بزرگ اسلامی، گفت: محقق شدن این موضوع نیازمند ابتکار عمل در انجام فعالیتهای فرهنگی است.
به گزارش سراج24 مسئول بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیاء به تشکیل شورای عالی فضای مجازی در کنار شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی انقلاب فرهنگی توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: اهمیت فضای مجازی و تشکیل شورای عالی فضای مجازی در سخنان مقام معظم رهبری به خوبی مشهود است.
وی با بیان اینکه دشمن تمام توان خود در تقابل فرهنگی با انقلاب اسلامی را بهکارگیری کرده، تصریح کرد: دشمن آتش سنگینی را در فضای مجازی علیه انقلاب اسلامی آماده کرده است به عنوان مثال به دنبال آن هستند که در آینده، نزدیک به یکمیلیون و 200 هزار بالن اینترنت را برای فراگیر شدن اینترنت در تمام جهان به آسمان بفرستند که در صورت تحقق این موضوع، فیلترینگ نیز بی معنی خواهد شد.
مدیر بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیاء با بیان اینکه در جبهه فرهنگی نیازمند افراد دارای عزم راسخ و با انگیزه هستیم، ابراز کرد: دشمن با استفاده از تکنولوژی خود سعی در تغییر سبک زندگی ما و ممانعت از ورود مردم به عرصه جهاد فرهنگی دارد و ما در این زمینه باید با بهره گرفتن از سبک زندگی شهدا این عرصه را فعال نگه داریم.
یکتا با بیان اینکه مردم آماده هزینه کردن برای فرهنگ جامعه هستند، یادآور شد: فعالیتهای فرهنگی نیاز به پشتکار و استمرار دارد. امروز هر خانه یک سنگر علیه تهاجم فرهنگی دشمن است.
مدیر بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیاء در اداممه با اشاره به ضرورت انسجام و هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: بزرگترین شبکههای مردمی را در هیئتهای مذهبی داریم و فعالیتهای فرهنگی نیازمند خلق مخاطب است و در حال حاضر در این زمینه انسجام نیروهای فرهنگی بسیار ضروری است.
این راوی دفاع مقدس محور تمام فعالیتهای فرهنگی را خودسازی دانست و گفت: برای تاثیرگذاری در سطح جامعه و برای برکت گرفت امور باید به دنبال خودسازی باشیم و این تقواست که راه حل همه مشکلات و گره ها خواهد بود.



