قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۴/۰۴ - ۱۸:۴۲

اهل سنت عراق هم به فتوای جهاد علیه داعش مراجع عمل کردند

در پی فتوای جهاد مراجع عراق برای مبارزه با داعش،‌ علاوه بر شیعیان عراق تعدادی از عشایر اهل تسنن این کشور نیز برای مبارزه با داعش داوطلب شدند.

اهل سنت عراق هم به فتوای جهاد علیه داعش مراجع عمل کردند

به گزارش سراج24 به نقل از پایگاه خبری «سومریه نیوز»، در پی فتوای اخیر مراجع و علمای مذهبی عراقی برای جهاد علیه «داعش»، علاوه بر شیعیان عراق عشایر اهل تسنن این کشور نیز با اعلام آمادگی برای جهاد به صفوف نیروهای مسلح عراق پیوستند.

«حاتم فارس» شیخ قبیله «الربیع» در شهر ذی‌قار اعلام کرد که ۱۴ عشیره از این قبیله برای مبارزه با داعش داوطلب شده‌اند.

وی تأکید کرد که ما باید یکدل و همراه باشیم و همه اختلاف‌ها را کنار بگذاریم و سیاست‌مداران عراقی نیز باید درک کنند که خطر بزرگی کشور را تهدید می‌کند.

این در حالی است که در پی صدور این فتوا از سوی مراجع عراقی، گروه‌های بسیج مردمی در سراسر عراق برای مقابله با تروریست‌های دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش تشکیل شده است.

 

منبع:فارس

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••