قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۴/۰۴ - ۱۷:۳۴

مالکی بهانه است هدف عربستان و غرب تغییر ساختار عراق است

کارشناس مسائل منطقه هدف برخی از کشورهای منطقه و غرب را تغییر ساختار عراق و بازگردان این کشور به شرایط پیش از سقوط صدام دانست و تاکید کرد که عربستان و قطر مایل نیستند اکثریت ملت عراق حکومت را در دست داشته باشد.

 مالکی بهانه است هدف عربستان و غرب تغییر ساختار عراق است

به گزارش سراج24، حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم به تشریح برخی مسائل در خصوص دلایل بروز بحران در عراق و ورود داعش به این کشور پرداخت و گفت: بعد از پیروزی ائتلاف دولت قانون در انتحابات پارلمانی اخیر عراق یک لابی عربی برای جلوگیری از رسیدن مجدد آقای نوری المالکی به منصب نخست وزیر شکل گرفت، حضور آقای نوری المالکی به عنوان یک فرد، چندان اهمیتی ندارد بلکه هدف عربستان و قطر این است که وضعیت عراق را به پیش از سال 2003 میلادی یعنی پیش از سقوط رژیم صدام باز گردانده و شرایطی فراهم کنند که اقلیت بار دیگر بر اکثریت حاکم شوند.

مالکی بهانه است هدف عربستان تغییر ساختار عراق است

وی در ادامه توضیح داد که باتوجه به اینکه آقای نوری المالکی نماد ساختار سیاسی جدید عراق است هدف دیگر عربستان و قطر این است که وضعیت و ساختار کنونی را دگرگون کنند لذا از مدت‌ها پیش برنامه‌ریزی هایی برای جریان سازی علیه نوری المالکی و اکثریت ملت عراق توسط رسانه‌های قطر و عربستان طرح ریزی و اجرا کرده‌اند.بنابراین موضوع آقای نوری‌ المالکی بهانه‌ای بیش نیست و عربستان و قطر با کمک آمریکا و انگلیس تلاش می‌کنند تا ساختار عراق را که برخاسته از رای اکثریت ملت عراق است دگرگون کنند.

هانی زاده در ادامه افزود، عربستان و قطر مایل نیستند اکثریت ملت عراق حکومت را در دست داشته باشد بلکه می‌خواهند اقلیت، حاکمیت را در دست بگیرد. موضوع نوری‌المالکی بهانه‌ای بیش نیست و هرشخصیتی که از جریان اکثریت به قدرت برسد عربستان و قطر مجددا بهانه گیری خواهند کرد، درحقیقت آنان دنبال حاکمیت ایاد علاوی که فردی سکولار و ضد ایرانی است می‌باشند.

حوادث عراق نتیجه فتنه گری مثلث آمریکا، عربستان و قطر است

وی در ادامه و در خصوص مواضع آمریکا در قبال گروه‌های تروریستی در عراق اعلام کرد، آمریکا موضع شفافی در خصوص مبارزه با تروریسم ندارد و در حقیقت از گروه‌های تروریستی مانند داعش جبهه النصره و القاعده برای پیشبرد اهداف خود به صورت تاکتیکی استفاده می‌کند در حقیقت داعش ابزار موقت آمریکا برای فشار بر دولت نوری المالکی است لذا این کشور با کمک عربستان و قطر، داعش را مجبور کردند که به شهرهای عراق حمله کند، وضعیت کنونی عراق نتیجه فتنه گری آمریکا، عربستان و قطر علیه اکثریت ملت عراق است.

هانی زاده تاکید کرد، تلاش آمریکا، غرب، عربستان و قطر این است که جنگی مشابه آنچه در سوریه دیده می‌شود را به عراق تحمیل کنند، بنابراین آمریکایی‌ها برای سرکوب و مبارزه با داعش و گروه‌های تروریستی بعثی تکفیری خیلی جدی نیستند و تنها هدف آنان به وجود آمدن یک حاکمیت وابسته به آمریکا و غرب در عراق است.

وی در پایان یاد آور شد، به همین دلیل آمریکایی‌ها اعلام کردند که ورودشان به عراق برای سرکوب داعش مشروط به کناره‌گیری نوری مالکی از قدرت است.

 

منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••