به گزارش سراج24،زهرا اخوان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره جلسه امروز کانون زنان بازرگان ایران با هیئت تجاری ترکیهای اظهار داشت: خوشبختانه به سبب سفر اخیر ریاست جمهوری به ترکیه تفاهمات تجاری و اقتصادی مناسبی با این کشور میان فعالان اقتصادی منعقد شده است.
وی با بیان اینکه فضای سیاسی و اقتصادی حاکم بر کشورهای منطقه نسبت به ایران در مقایسه با سالهای گذشته بسیار خوشبینانه و مناسب است افزود: درصددیم با گسترش همکاریهای خود با کشورهای همسایه نقش کارآمدی با حضور در بازارهای کشورهای همسایه از جمله ترکیه داشته باشیم.
اخوان اضافه کرد: در جلسه امروز کانون زنان بازرگان ایران با هیئت ترکیهای مباحث مطلوبی طرح شد.
رئیس کانون زنان بازرگان ایران ضمن بیان این که در جلسه امروز که با هدف آشنایی با فعالیتهای اقتصادی زنان دو کشور ترکیه و ایران برگزار شده بود موضوعاتی در حوزه کشاورزی، محصولات غذایی و صنایع مورد بحث قرار گرفت، تصریح کرد: در مباحث امروز نحوه تاسیس شرکتها، چگونگی سرمایهگذاری برای حضور در بازارهای دو کشور مطرح شد. البته در جلسات حاشیهای نیز هیئت ترکی که از منطقه اژه به ایران سفر کرده بودند پیشنهادی مبنی بر سفر هیئت تجاری زنان ایران به ترکیه را اعلام کردند که در پایان مورد موافقت اعضا قرار گرفت.
اخوان اضافه کرد: قرار است برای به اجرا رساندن مذاکرات خود با طرف ترکیهای هیئتی از زنان بازرگان به ترکیه سفر کند تا مقدمات تنظیم قراردادها و اجرای تفاهمات به وجود آید.
منبع:تسنیم



