به گزارش سراج24، وحید طالب لو در این خصوص که کریم بوستانی در اظهار نظری گفته بازگشت طالب لو به استقلال باعث ایجاد رقابت در جمع دروازه بانان استقلال می شود و این را برای این تیم مطلوب می داند گفت: «آقای بوستانی در تیم ملی مربی من بوده اند و روزهای خوبی را کنار ایشان داشته ام و حالا هم به من لطف داشته اند و من هم به نظرشان احترام می گذارم.»
وی در پاسخ به این سوال که در صورت بازگشت به استقلال مشکلی با حضور مهدی رحمتی ندارد؛ گفت: «من به کسی فکر نمی کنم و فقط شرایط خودم را می سنجم و سعی خواهم کرد از هر نظر توانایی کار کردن برای استقلال را داشته باشم.»
طالب لو این نکته را هم اضافه کرد که: «اگر به استقلال برگردم این تصمیم، تصمیم من نبوده و احترامی است که به خواست هواداران استقلال می گذارم.»
وی در توضیح این موضوع خاطر نشان کرد: «در این مدت که از استقلال جدا شدم در فضای مجازی و از دیگر راه های ارتباطی بارها با خواست هواداران در خصوص بازگشتم به استقلال مواجه شده ام و بنابراین اگر به استقلال برگردم بیشتر به خواست آنها خواهد بود.»
طالب لو درباره وضعیت خودش هم گفت: «در حال حاضر مشغول انجام تمرینات اختصاصی ام هستم و از دو تیم لیگ برتری هم پیشنهاد دارم اما هنوز منتظر هستم تا ببینم کدام شرایط برایم بهتر خواهد بود.»
منبع:روزنامه جام جم
انتهای پیام/



