قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۱۰/۲۶ - ۱۲:۰۰

ورود وزرای خارجه سوریه و ایران به مسکو

وزرای خارجه سوریه و ایران برای دیدار با همتای روسی خود و بررسی بحران سوریه و موضوع برگزاری کنفرانس ژنو ۲، بامداد امروز پنج شنبه وارد مسکو شدند.

 ورود وزرای خارجه سوریه و ایران به مسکو

به گزارش « سراج24» خبرگزاری فرانسه نوشت: «ولید المعلم» و «محمد جواد ظریف» بامداد امروز وارد مسکو شدند تا با «سرگئی لاوروف» دیدار و موضوع برگزاری کنفرانس ژنو 2 را که کمتر از یک هفته به برگزاری آن باقی مانده است، بررسی نمایند.

بر اساس این گزارش، ظریف روز گذشته در دمشق با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه دیدار کرد و قرار است در مسکو نیز با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه نیز دیدار نماید.

در آستانه این دیدار، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: روسیه و ایران در قبال بحران سوریه، نقاط مشترک زیادی دارند که از جمله آن مربوط به راه‌حل مسالمت‌آمیز این بحران است، راه‌حلی که هیچ جایگزینی برای آن نیست.

گفت‌وگوهای روسیه، ایران و سوریه در حالی است که کمتر از یک هفته به برگزاری کنفرانس ژنو 2 که قرار است 22 ماه جاری(2 بهمن) در سوئیس برگزار شود، باقی مانده است.

قرار است نمایندگانی از نظام سوریه و معارضین این کشور با هدف دستیابی به راه‌حل مسالمت‌آمیز برای پایان دادن به درگیری‌ها در سوریه، در این کنفرانس شرکت نمایند./تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••