به گزارش « سراج24»حامد زمانی امروز شنبه21دی ماه، در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار ترانه جدیدی با نام «پایداری» را اجرا خواهد کرد. این خواننده ارزشی که ترانه «گزینه های روی میز» او در افتتاحیه جشنواره عمار با استقبال مخاطبان همراه شده بود این بار و در مراسم اختتامیه ترانه دیگری با نام «پایداری» را با موضوع شهدای هستهای برای اولین بار اجرا خواهد نمود.
براساس این گزارش، شعر ترانه «پایداری» را میلاد عرفان پور سروده است. همچنین این ترانه به شهیدان هستهای مصطفی احمدی روشن و مجید شهریاری تقدیم شده است.
مراسم اختتامیه چهارمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار امروز(شنبه) 21 دی ماه، ساعت 18 در سینما فلسطین تهران برگزار خواهد شد. حضور در این مراسم برای عموم آزاد است.
قیمت سکه و ارز
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
مطالب استانها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
رونمایی از ترانه «پایداری» حامد زمانی
حامد زمانی امروز در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار ترانه جدیدش با نام «پایداری» را اجرا خواهد کرد.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••



