قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۱۰/۰۵ - ۱۸:۱۴

کمک جدید ۹ میلیاردی عربستان و امارات به دولت مصر

وزارت دارایی مصر اعلام کرد این کشور به زودی بسته جدید کمک‌های عربستان و امارات را به میزان ۹ میلیارد دلار دریافت خواهد کرد.

کمک جدید ۹ میلیاردی عربستان و امارات به دولت مصر
به گزارش سراج24 به نقل از پایگاه خبری پانوراما الشرق الاوسط، یکی از مسئولان بلند پایه وزارت دارایی مصر اعلام کرده است که این کشور در اوایل ژانویه بسته جدید کمک‌های عربستان و امارات را دریافت خواهد کرد.

این مقام بلند پایه گفته است که حکومت مصر پیشتر گفت‌وگوهایی را با این دو کشور در مورد کمک‌های جدید آغاز کرده بود.

حکومت مصر بعد از برکناری محمد مرسی رئیس جمهور پیشین این کشور کمک‌هایی را به میزان 12 میلیارد دلار از سه کشور عربستان، امارات و کویت دریافت کرده بود.

این مقام مصری اعلام کرده است: انتظار می‌رود که 5 میلیارد دلار از عربستان و 4 میلیارد دیگر از امارات دریافت کنیم که بدون بهره بوده و مهلت باز پرداخت آن 5 سال خواهد بود.

حاکمان دو کشور عربستان و امارات به شدت با تفکر اخوان المسلمین در کشورهای خود مبارزه و طرفداران آنها را سرکوب می‌کنند.

ملک عبدالله پادشاه عربستان به دلیل حمایت مالی و سیاسی از کودتا علیه محمد مرسی مورد انتقاد شدید فعالان داخلی است.

فعالان داخلی عربستان می‌گویند در شرایطی که خیابان‌های ریاض حتی سیستم دفع فاضلاب ندارد ملک عبدالله میلیاردها دلار به سیسی کمک کرده است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••