قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۸/۱۸ - ۱۶:۵۵
عضو فراکسیون روحانیت مجلس در گفت و گو با «سراج 24»:

حذف شعارمرگ بر آمریکا معنایی جز کشیدن صندلی از زیر پای مذاکره‌کنندگان ندارد!

این روزها دو جریان خزنده و مشکوک لیبرالیسم فرهنگی ولیبرالیسم سیاسی در دو عرصه قلع و قمع همه عقاید ، اصول ، ارزش‌ها و تطهیر فتنه خود را فعال نشان می‌دهد.

حذف شعارمرگ بر آمریکا معنایی جز کشیدن صندلی از زیر پای مذاکره‌کنندگان ندارد!

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو فراکسیون روحانیت مجلس در گفت‌وگوبا«سراج24»اظهار داشت: سخنان حکیمانه رهبر معظم انقلاب در روز 12 آبان فصل‌الخطاب گفت‌وگوها و مباحثات اخیر بود و معظم‌له از یک سو موضوع مذاکره و حدود و قصور آن را مشخص و تبیین کردند که مذاکره فقط در خصوص موضوع هسته‌ای است و لا غیر.

سلیمی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر پشتیبانی از تیم هسته‌ای قدرت استدلال و چانه‌زنی آنها را بالا برده و توان مانور آنها را افزایش می‌دهد اما به دلیل کارنامه سیاه آمریکا و لیست بلند جنایاتی که در مورد ملت ما انجام داده نباید به نتیجه مذاکرات خوش‌بین بود و همه چیز را به این مسئله گره زد.
نماینده محلات تصریح کرد: برخی اظهارات شگفت‌آور و حاشیه‌سازی‌های غیرضرور مانند حذف شعار ملی مرگ بر آمریکا ، جز کشیدن صندلی از زیر پای مذاکره‌کنندگان و مشغول‌سازی نیروهای داخل نظام به امور غیرمتناوب چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟
وی ادامه داد: این روزها دو جریان خزنده و مشکوک در دو عرصه خود را فعال نشان می‌دهد که یکی جریان لیبرالیسم فرهنگی است که این جریان با شمشیر آخته به دنبال قلع و قمع همه عقاید و اصول و ارزش‌ها است و بی‌محابا اعتقادات نسل جوان را نشانه گرفته است، نوشتن مقالات غیرعلمی و بی‌مبنا و حمله به اعتقادات راسخ بخشی از اقدامات این جریان است.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس اضافه کرد: جریان دوم جریان لیبرالیسم سیاسی است که به دنبال تطهیر فتنه است که با انجام برخی اقدامات به دنبال قبح‌زدایی از فتنه هستند، خارج از عزل و نصب‌ها در بدنه وزارتخانه‌ها علامت روشنی از فعالیت این دسته است. در همین جا هشدار می‌دهیم این دو جریان که با هم همپوشانی شگفت‌آوری دارند آسیب‌های جدی به کشور و روند رو به توسعه آن وارد می‌کنند، مبادا ساده‌انگاری و مرعوب شدن در مقابل هجمه‌های رسانه زمینه دست‌اندازی این گروه را به دستاوردهای انقلاب فراهم آورد.
وی در پایان به مسئولان گوشزد کرد که مراقب این دو جریان خطرناک باشند. 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••