به گزارش سراج24: یک رفتار شناس اظهار داشت: با توجه به افزایش 13 درصدی طلاق و کاهش 1.5 درصدی ازدواج در کشور آمار زنان مطلقه و مردان جدا شده به مرز هشدار رسیده است. در حال حاضر میزان زنان مطلقه نسبت به مردان جدا شده دو برابر است. علت این موضوع از نگاه رفتار شناسان نیز تجدید فراش مردان بعد از طلاق است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر مجید ابهری افزود: در حال حاضر سالانه 70 هزار طلاق در کشور ثبت می شود که براین اساس هر ساعت 17 طلاق در کشور رخ می دهد. این درحالی است که از این میزان 12 هزار طلاق در تهران به ثبت می رسد.
به گفته این رفتار شناس، این معظل اجتماعی با همایش، جلسه، مقاله و مصاحبه حل نمی شود و دلیل وقوع این طلاق ها نیز همسرگزینی اشتباه، مشکلات اقتصادی، تورم، اعتیاد و کمبود مسکن است.
وی با اعلام اینکه تنش ناشی از اخبار داخلی در سطح جامعه تاثیر گذار است، تاکید کرد: به عنوان مثال وقتی مقامات اعلام می کنند آمار رسمی تورم 40 درصد است، دیگر نمی توان بهانه نقطه به نقطه یا خط به خط را برای توجیه آن آورد و این مسئله در جدایی زوج ها تاثیر گذار می شود.
ابهری افزود: نهادهای متولی، خانواده ها و رسانه ها باید در یک جهاد اجتماعی در راستای کاهش طلاق حرکت کرده و صدا و سیما نیز برنامه 90 اجتماعی را راه اندازی کرده تا شاید از این طریق بتوان کاری را انجام داد. کمکی که برنامه 90 به فوتبال و سایر رشته ها ها کرد بر هیچ کس پوشیده نیست و در حوزه اجتماع نیز باید چنین اقدامی انجام شود.
قیمت سکه و ارز
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
مطالب استانها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آمار زنان و مردان مطلقه در مرز هشدار؛
روزانه 411 زن مطلقه می شوند
با توجه به افزایش 13 درصدی طلاق و کاهش 1.5 درصدی ازدواج در کشور آمار زنان مطلقه و مردان جدا شده به مرز هشدار رسیده است. هم اکنون میزان زنان مطلقه نسبت به مردان جدا شده دو برابر است.علت این موضوع نیز ازدواج سریعتر مردان بعد از طلاق است.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••



