قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۷/۲۷ - ۲۰:۰۷

سانحه ریلی در آرژانتین دستکم ۵۸ زخمی برجای گذاشت

برخورد یک قطار مسافربری با موانع آخر ایستگاهی در بوینس‌آیرس، به زخمی شدن دستکم 58 مسافر منجر شده است.

سانحه ریلی در آرژانتین دستکم ۵۸ زخمی برجای گذاشت

به گزارش سراج24 به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، برخورد یک قطار مسافربری با موانع آخر خط در آرژانتین، دستکم 58 نفر را روانه بیمارستان کرد. این حادثه در بوینس‌آیرس و در همان ایستگاهی رخ داده که سال قبل هم سانحه‌ای مشابه 52 کشته بر جای گذاشت.

پس از حادثه امروز، انبوهی از جمعیت گرد قطار جمع شده و علیه لوکوموتیوران شعار دادند. نهایتا پلیس مجبور به مداخله شده و راننده قطار را که خود مجروح شده بود، به بیمارستان منتقل کرد.

با این حال، جمعیت خشمگین از تکرار حادثه ریلی، شروع به شکستن شیشه‌ها و پرتاب سنگ به سمت نیروهای پلیس کردند که همین امر موجب شد تا پلیس ضدشورش در محل حاضر شود.

یکی از مقامات محلی اعلام کرده است در حادثه امروز هیچ‌یک از مجروحیت‌ها خطر جانی نداشته است. به گفته وی برخی از مجروحین دچار بریدگی ناشی از شکستن شیشه‌های قطار هستند.

هنوز علت حادثه مشخص نشده است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••