قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۷/۲۴ - ۱۱:۰۸
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هشدار داد

مصرف شیر پرچرب بیماری‌های ریوی در هوای آلوده را گسترش می‌دهد

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: اگرچه همواره مصرف شیر برای دفع سرب و آلودگی هوا توصیه می‌شود اما بهتر است افراد شیر کم چرب را جایگزین شیر و لبنیات پرچرب کنند.

مصرف شیر پرچرب بیماری‌های ریوی در هوای آلوده را گسترش می‌دهد

 

 

به گزارش سراج24: به نقل از دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، زهرا عبداللهی گفت: شیر و لبنیات پرچرب می‌تواند زیان‌های ناشی از آلودگی هوا را افزایش دهد زیرا اسیدهای چرب اشباع موجود در شیر و لبنیات پرچرب موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و موجب گسترش بیماری‌های ریوی در هوای آلوده شود.

وی افزود: انواع فلزات سنگین مانند سرب که با سوختن بنزین و گازوئیل در هوا منتشر می‌شود نیز می‌تواند با رقابت در جذب ریزمغذی‌هایی از جمله کلسیم، آهن و روی در بدن تجمع یافته و در نهایت سرطان را به دنبال داشته باشد.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: عوارض و پیامدهای آلودگی هوا برخی از افراد از جمله کودکان، مادران باردار، سالمندان و مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی و بیماری ای ریوی بیشتر است.

وی توصیه کرد: بهتر است افراد روزانه حداقل 2 لیوان شیر کم چرب ( کمتر از 5/1% چربی)  مصرف کنند زیرا شیر به دلیل داشتن فسفر، منیزم و کلسیم، خنثی کننده سموم است و دفع ادرار و مدفوع و مواد آلاینده را تنظیم می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: زمانی که میزان باکتری‌های مفید بر اثر ورود سرب و مواد آلاینده به بدن کم شود، عمل دفع هم با مشکل مواجه می‌شود و این مواد در بدن باقی می‌مانند. کلسیم موجود در شیر، منجر به کاهش جذب سرب و همه فلزات سنگین موجود در هوای آلوده می‌شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••