قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۷/۲۰ - ۲۰:۲۹
عضوهیئت‌رئیسه فراکسیون اصولگرایان درگفت وگو با«سراج۲۴»

وزارت کشور مراقب التقاطیون سازمان مجاهدین انقلاب باشد/مجلس اجازه تاسیس حزب جدید به فتنه گران را نمی دهد

مجلس شورای اسلامی با هرگونه تحرکی از جانب فتنه گران مخالفت می کند و اجازه نخواهد داد اعضای سازمان منحله مجاهدین حزب جدید را تاسیس کنند.

وزارت کشور مراقب التقاطیون سازمان مجاهدین انقلاب باشد/مجلس اجازه تاسیس حزب جدید به فتنه گران را نمی دهد

مجلس شورای اسلامی  با هرگونه تحرکی از جانب فتنه گران مخالفت می کند و اجازه نخواهد داد اعضای سازمان منحله مجاهدین حزب جدید را تاسیس کنند زیرا با تاسیس هر گونه حزبی توسط کسانی که مبانی امام(ره) را قبول ندارند جامعه و نظام آبستن فتنه های جدید خواهد شد.
 
 حجت‌الاسلام سید‌مرتضی حسینی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت و گو با سراج24 با اشاره به اظهارات دبیرکل سازمان منحله مجاهدین انقلاب در مورد تاسیس حزب جدید گفت: اعضای این سازمان همان التقاطیونی هستند که از قبل از انقلاب التقاط  در وجود شان رسوخ کرده بود و در مقطعی با منافقان همکاری می کردند و بعد از انقلاب دیدند امام(ره) با التقاطیون منافق میانه ای ندارد لذا از آنها جدا شدند و خود حزب جدیدی را راه اندازی کردند.
 
عضوهیئت‌رئیسه فراکسیون اصولگرایان در مجلس افزود: البته نیروهای خوبی نیز در میان‌ آنها وجود داشت، اما وقتی مشاهده کردند برخی اعضای این سازمان تفکر التقاطی داشته و تبعیتی از امام ندارند از آنها جدا شدند.
 
وی عنوان کرد:  در دولت آقای هاشمی شرایط  به گونه ای فراهم شد تا اعضای سازمان مجاهدین انقلاب، دیگر نیروهای وفادار به انقللاب را در حزب راه ندادند و در مقطع دوم خرداد تفکر التقاطی، آنها را به رویارویی با نظام اسلامی کشاند.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه اعضای این سازمان کارنامه منفی در کشور دارند، گفت: برخی اعضای این سازمان تقلید را کار میمون دانستند و به مردم و مرجعیت و احکام دین توهین کردند، در واقع اعضای این سازمان امروز نیز همان فکر و اندیشه را داشته و اعتقادی به روحانیت، مبانی امام(ره) و ولایت فقیه ندارند.
 
عضوهیئت‌رئیسه فراکسیون اصولگرایان در مجلس افزود: لذا اکنون امیدوار هستند در دولت آقای روحانی شاید بتوانند ادامه حیات بدهند و دوباره فتنه گریهای خود را شروع کنند و می گویند  اگر سازمان مجاهدین را نظام تایید نکند با یک حزب جدیدی به قدرت بازمی گردیم.
 
حسینی با بیان اینکه وزارت کشورو سازمانهای مربوطه  باید مراقب تحرکات این گروه التقاطی باشد، گفت: نباید دوباره فتنه گران زنده شوند، زیرا اندیشه ناب اسلامی در آنها وجود ندارد با مبانی امام خمینی(ره) مخالفت اساسی دارند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به برخی مبانی امام گفت: ایشان فرمودند پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیب وارد نشود، امام بر ستیز با  اسرائیل تأکید داشتند و شعار مرگ بر آمریکا و رابطه گرگ و میش آمریکا و ایران از جمله بیانات تاریخ ایشان است که رنگ کهنگی نخواهد گرفت.

عضوهیئت‌رئیسه فراکسیون اصولگرایان در مجلس عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی  با هرگونه تحرکی از جانب این فتنه گران مخالفت می کند و اجازه نخواهد داد اعضای سازمان منحله مجاهدین حزب جدید را تاسیس کنند زیرا با تاسیس هر گونه حزبی توسط کسانی که مبانی امام(ره) را قبول ندارند جامعه و نظام آبستن فتنه های جدید خواهد شد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••