قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۷/۱۵ - ۱۰:۲۵

نرخ نهاده‌ها دوباره تغییر کرد

شرکت پشتیبانی امور دام در اطلاعیه جدید به رؤسای سازمان تجارت 31 استان کشور، نرخ جدید هر کیلوگرم سویا را یک‌هزار و 650 تومان و ذرت را 850 تومان اعلام کرد.

نرخ نهاده‌ها دوباره تغییر کرد
به گزارش «سراج24»، بعد از افزایش قیمت نهاده‌های دام و طیور و اعتراض یکپارچه کلیه فعالان ذی‌ربط مانند مرغداران، دامداران و حتی صنایع لبنی، شرکت پشتیبانی امور دام در یک چرخش دوباره، اطلاعیه قبلی خود مبنی بر افزایش قیمت نهاده‌ها از ذرت ۷۰۰ تومانی و سویای یک‌هزار و ۵۰ تومانی به ترتیب به ۹۵۰ تومان و یک‌هزار و ۸۰۰ تومان را باطل اعلام کرد. 
 
بر اساس این گزارش، این شرکت نرخ جدید هر کیلوگرم ذرت را با ۱۵۰ تومان افزایش به ۸۵۰ و هر کیلوگرم سویا را با ۶۰۰ تومان افزایش نسبت به قیمت سال گذشته یک‌هزار و ۶۵۰ تومان اعلام کرد. 
 
در این اطلاعیه آمده است که نامه مورخ ششم مهرماه ۹۲ شرکت پشتیبانی امور دام کان‌لم‌یکن تلقی شده و سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها مکلفند روند تحویل کالاها به واحدهای تولیدی و نیز نظارت بر قیمت محصول نهایی و حمل و نقل و تحویل کالا به عمل آورند. 
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••